Namansi Ve Moliro Alev Toplarım (son Foto Sf:46)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir moliro yetiştiricisi olarak alev toplarınızı kıskandım,
Bir moliro yetiştiricisi olarak alev toplarınızı kıskandım,
[QUOTE=ruffles05]Çağdaş abi gerçekten tropheusların evin içinde bir fert olmuş. Maşallah... Balıkları çok sevdiğin belli abi, örnek aldığım hobici abilerimdensin bu forumda..Sağlıklı balıklar abi.. Red grubuna gerçekten hiç aklımda yokken kanım ısındı sayende. [/QUOTE]
[QUOTE=Furkan Ökmen]Çağdaş abi, son olanlardan sonra 2 dişinin ağzı dolu. diğer ikiside suyun soğumasını bekliyor.
Çağdaş abi kırk bir kere maşallah çok güzel ve sağlıklı balıklar. Şimdi neden balıkları yirminci günde dahi kusturmadığını balıkların doğal yolla bırakmalarını beklediğini geçte olsa anladım. Eline alsan bu alev topları elini yakar bende olsam ellemezdim. Sağlıklı balıklar abicim.
Çağdaş abi kırk bir kere maşallah çok güzel ve sağlıklı balıklar. Şimdi neden balıkları yirminci günde dahi kusturmadığını balıkların doğal yolla bırakmalarını beklediğini geçte olsa anladım. Eline alsan bu alev topları elini yakar bende olsam ellemezdim. Sağlıklı balıklar abicim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çağdaş abi molori besleyen biri olarak balıklarına gıpta ile bakdığımı söyleyebilirim. Bende balıklarımı kusturmamaktan yanayım bu konuda seni tebrik ederim abi. Bugün 32. ve 30. günlerinde olan dişilerimi heyecanla bekliyorum:) 41 kere maaşallah gerçekten oturmuş ve çok güzel kolonin var. Yeni resimleri bekliyoruz. :)
Maşallah Allah bol ve sağlıklı yavrularla doldursun akvaryumunu.ne güzel doğal yolla yavrulatmak.kutlarım gerçekten.tam bir zevk ve hobici ruhu tekrar kutlar resimlerin devamını dilerim.özellikle bıcırların:
Çağdaş abi molori besleyen biri olarak balıklarına gıpta ile bakdığımı söyleyebilirim. Bende balıklarımı kusturmamaktan yanayım bu konuda seni tebrik ederim abi. Bugün 32. ve 30. günlerinde olan dişilerimi heyecanla bekliyorum:) 41 kere maaşallah gerçekten oturmuş ve çok güzel kolonin var. Yeni resimleri bekliyoruz. :)
[/QUOTE][QUOTE=gvnlk82]
Çağdaş bey yeni resim yokmu
[/QUOTE][QUOTE=_erkan_] [QUOTE=Çağdaş 78] [QUOTE=Furkan Ökmen]Abi yeni ekleyeceğin resimlerde tankının genel görüntüsünü de ekle. [/QUOTE]
Maşallah Allah bol ve sağlıklı yavrularla doldursun akvaryumunu.ne güzel doğal yolla yavrulatmak.kutlarım gerçekten.tam bir zevk ve hobici ruhu tekrar kutlar resimlerin devamını dilerim.özellikle bıcırların:
[/QUOTE]