Nano Tanganika gölü(Yeni resimler eklendi)
EKLEME:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balığınız büyük ihtimalle yalnızlık ve su değerlerinin tam oturmamış olması nedeniyle stres sorunu yaşıyor. Yem yememeside bu yüzden. Dekor konusundada taşların üst üste durması biraz tehlikeli bir görüntü oluşturmuş. Dağınık bir şekilde akvaryuma koysanız bence daha doğal bir görüntü oluşturur. Sağlıklı balıklar dilerim.
Yeteri kadar dişi eklerseniz balığınız kendine gelecektir.
Isıtıcıyı filtreye yakın yerleştirirsen ,sürkülasyon ısıyı akvaryuma dağıtır.Isıtıcı böy durgun biryerde olmamalı.Ayrıca ısıyı 26 da sabitlemen gerekir.Tanganyika türlerinden pek anlamam ama , balığı erken eklediğini söyleyebilirim.Suyun tam oturmamış.Oturmuş bir akvaryumdan 5 lt kadar su eklersen bu süreç hızlanır.
Aslında bu akvaryumda sadece cüce vatoz ve leleupime bakmak istiyorum.çöpçümü ise yem atmaya başlayınca kalanları yesin diye koydum.Diğer balıklar derken de aslında lepistesti ama yanlış bir seçim olduğunu anlamam 5 dk sonra oldu ve hemen çıkarttım.
Evet gözlemlerime göre çok rahat cüce vatoz(3 cm) haricinde tek balık olduğu için herhalde kayaların etrafında dolaşıyor,kumu kazıyor,anubiasın yapraklarıyla oynuyor.ama benden çok korkuyor akvaryuma ancak 3 m uzaklaşınca rahat hareket ediyor yoksa hep kabuğun içinde.