Nazar Boncuklarım Brichardi Malagarasi resimler ve video 11 de
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 09:01
maşallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 11:33
Çok güzel bi kurulum olmuş balıklarınızda güzel bol yavrular :)
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 21:22
Kahraman abi 41 kere maşallah.
Abi sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler.Artık iyice serpildiler ve güzelleştiler.
Gerçekten kalite olarakta f0 aratıcaklarını düşünmüyorum.
Abi inşallah zamanla tecrübe etmişlerdir ve artık seni hayırlısıyla yavrulara kavuşturular.
MAŞALLAH
Abi sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler.Artık iyice serpildiler ve güzelleştiler.
Gerçekten kalite olarakta f0 aratıcaklarını düşünmüyorum.
Abi inşallah zamanla tecrübe etmişlerdir ve artık seni hayırlısıyla yavrulara kavuşturular.
MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 22:37
Kahraman bey maşallah çok güzeller, videoda mükemmel olmuş, akşam yorgunluğumu yoksa akıntımı fazla sanki biraz rahatsız hissettim ben ama tabi siz daha iyi bilirsiniz durumlarını. Sağlıklı beslersiniz inşallah.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 22:44
Pek muhterem hemşerim, balıklar güzel akvaryum daha bi güzel içinde bişey gördümki bayıldım ona, anladın sen onu.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 23:57
Uzun süredir tanıtımda sesiniz çıkmıyordu Kahraman Bey.Ama videodan gördüğüm kadarıyla dönüşünüz muhteşem olsun.Allah nazarlardan korusun..MAşallah
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 01:12
Maşallah,ALLAH nazardan saklasın Kahraman kardeşim,balıkların muhteşem olmuşlar
Ellerine sağlık video muhteşem olmuş,İnşallah tez vakit bool bol yavrularınıda görmek nasip olur.Sevgiler...
Ellerine sağlık video muhteşem olmuş,İnşallah tez vakit bool bol yavrularınıda görmek nasip olur.Sevgiler...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 12:42
[QUOTE=uur_6761]
maşallah [/QUOTE]
[QUOTE=mbsa]Kahraman abim bin kere Maşaallah.Abi çok güzel olmuş.Balıklarda muhteşemler.Sende muhteşemsin. Hayırlı seyirler dilerim. [/QUOTE]
[QUOTE=Adem KARAKUŞ]Çok güzel bi kurulum olmuş balıklarınızda güzel bol yavrular :)[/QUOTE]
Allah razı olsun Uğur bey.
[QUOTE=mbsa]Kahraman abim bin kere Maşaallah.Abi çok güzel olmuş.Balıklarda muhteşemler.Sende muhteşemsin. Hayırlı seyirler dilerim. [/QUOTE]
Mehmet bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
[QUOTE=Adem KARAKUŞ]Çok güzel bi kurulum olmuş balıklarınızda güzel bol yavrular :)[/QUOTE]
Adem kardeşim sağol varol eksik olma sendende bekliyorum güzel fotolar ve videolar.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 12:58
Maaşallah konu başlığıyla uygun bir çekim olmuş. Herşeyiyle mükemmel sizi tebrik ederim. Bu kadar beklemeye kesinlikle değmiş. Bu balıklardan bol bol yavru almak nasip olsun.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 14:11
abi gerçekten muhteşem olmuş allah nazarlardan saklasın inş bolca yavru alırsın inş saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 14:26
Kahraman bey maşallah on numara gözüküyorlar.Allah kazasız belasız bir şekilde sağlıklı bol yavrulu günler dlerim.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 21:16
Kahraman maşallah kardeşim bunlar olmuş artık sıra yavru vermeye gelmiş artık inşallah en kısa zaman zarfında yavrularıda görmek dileğiyle sağlıklı balıklar.
YÜKSEL AYDEMİR 2012-03-15 21:16:30