neden renklenmiyorlar?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın arkadaşlar bu balık türü Aequidens patricki http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=4&alt_kat=1154 büyük ihtimalle
yarın balıkları aldığım akvaryumcuya gidip türlerini sorucam.bu balıklardan çok sıkıldım canlı doğuran akvaryumu almayı düşünüyorum 1senedir benimle balıklar satmaya kıyamıyorum bu yüzden odama canlı doguran akvaryumu kurmayı düşünüyorum,balıklarım renklensin diye renklendirici yemler verdim (kalitesiz yem kullanmadım kullandıgım yemler seranın )sanırım kısırlaştırdım yavru alamıycam.o tür yemlerin kısırlaştırdıgını bilmiyordum.buarada tahminlerinizin hepsi sanırım yanlış arkadaşlar çünkü red le başlıyo diye hatırlıyorum balıklarımın türü.yarın mutlaka ögrenip bilgi veririm.ali bey balıklarım gerçekte hiç benzemiyor resmini koydugunuz balıga.teşekkürler
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
Bu balıkların türü nedir bilmiyorum ama astonotlar olduğunu nasıl benzerliğini olduğunu söyleyin . Hobiyi bırakıcam
[/QUOTE]
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
balıkların türü Rainbow arkadaşlar aldığım akvaryumcudan sordum.
[/QUOTE]Rainbow değiller.
balıkların türü Rainbow arkadaşlar aldığım akvaryumcudan sordum.
[/QUOTE]Akvaryumcu sattığı balığın daha ne olduğunu bilmiyor
Rainbow (multispinosa) olmadığı aşikar..
Beslemekte olduğum balık rainbow.İnternetten almış olduğum resim yanda aynı türü besliyorum ışıktan dolayı benim resimlerde balıklarım pembemsi çıkmış normalde aynılar.ilginiz için teşekkür ederim.Saygılar....