Nedenini anlayamadığım bir kayıp?
600 litrelik tankımda 14 adet frontoza var..Aslında 13+1..13 tanenin 7 si Moba 6 tane Bangwe.Ve bir tanede ilk göz ağrım olan Burundim vardı.Brundim 14 cm boyunda idi ama kırma idi ve bu nedenle yanık kalmıştı ama yinede severek bakıyordum.Bir arkadaşım benden istedi balığı bende 30 Litrelik küçük bir tanka Ana akvaryumdan su çektim ve Brundimi yakalayıp içine attım.Hava taşı ve ısıtıcıyıda koymuştum önceden(Isı falan normal hep).15 dakika sonra balık yalpalamaya başladı.Yolcu gibi idi.Hemen ana akvaryuma geriye attım....Aynı..Bu seferde diğerleri tırtıklamaya başladı.Kepçeye aldım akvaryum içinde dolaştırmaya başladım normal nefes alsın diye..İç motor taktım hava pompasını çalıştırdım..Karşısında dolaştırmaya başladım..Yine normal nefes almasına yardımcı olsun diye..Olmadı..Gözleri buğulandı.Can çekişmeye başladı..Bende daha fazla dayanamayıp dışarı çıkardım ve can çekişmesine son verdim..Yıllardır Frontosa beslerim aklım almadı..Demek benimde öğrenmem gereken bazı eksik bilgilerim var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Başınız sağolsun kaybınız acı olmuş. .