Neon Tetra
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 22:05
Merhaba arkadaşlar benim 30 ltlik bi tankım var.İçinde irili ufaklı bir sürü karides var ve içine 5-6 adet neon tetra atmayı düşünüyorum karideslerimi yerleri malum etçiller ve kapasite açısından sıkıntı olur mu?Ve sizce bi gelişim var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 23:40
Ben daha önceden bir arada beslemiştim hiç bi sıkıntı olmamıştı ama benim fikrim neon tetra için minimum 50 litrelik bir akvaryum neon tetra yerine 3 veya 4 tane erkek lepistes alabilirsin erkek lepistesler daha gösterişli olurlar akvaryumda güzel duracağı düşüncesindeyim yinede sen bilirsin.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 03:47
Erkek lepistesler birbirlerini yemez mi?
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 15:08
Ben 5 ay boyunca 4 erkek lepistesi birlikte besledim hiçbir sorun çıkmadı. Sende erkek lepistesler alabilirsin
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2014 12:38
[QUOTE=crckr55]80 litreye 10 tane neon tetra 3 erkek lepistes 1 dişi 1 erkek kiraz karides alsam sorun olur mu ?[/QUOTE]
Olmaz olmaz al ama karides yavrularını yiyebilirler bence bulursun bi çare ona da
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2014 21:03
Bende 105 litrelik akvaryum olusturdum 6 adet neon tetra yavrusu koydum yaklaşık 2 cm 1 adet kiraz karides vardı içerisinde sabah kiraz karidesi yenmiş olarak buldum.malum neonlar avcı balıklar dikkat etmek lazım bende yeni ogrendim
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2014 21:13
Benim akvaryum 100 litre 6 adet neon var 1 adet kiraz karides attım sabah baktigmda kiraz karidesin yenmiş şekilde kabuğunu gördüm.dahada karides atmayi düşünmüyorum karidesin boyu 2 cm idi