Nerede Semender Bulabilirim ?
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2019 18:46
Ne tür bir semender arıyorsunuz bilmiyorum ama türü farketmiyorsa ilanlara bir göz atın derim, bazen ilan açıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara avcılarda bir arkadaş satıyordu, eyer bulursam size link atarım.
Beğenenler: [T]216306,Berkesygl[/T][T]10946,waveyla[/T]
Teşekkür Edenler: [T]216306,Berkesygl[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2019 19:46
En son 1 ay önce Eminönü'de bulunan pet shoplarlda görmüştüm yeterince vardı adet olarak.
Beğenenler: [T]216306,Berkesygl[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2019 16:41
[QUOTE=Murat Gün]Ne tür bir semender arıyorsunuz bilmiyorum ama türü farketmiyorsa ilanlara bir göz atın derim, bazen ilan açıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara avcılarda bir arkadaş satıyordu, eyer bulursam size link atarım.[/QUOTE]Çok teşekkür ederim . Eğer olurda bulursanız link göndermenizi rica ederim.
[QUOTE=ersindogan]En son 1 ay önce Eminönü'de bulunan pet shoplarlda görmüştüm yeterince vardı adet olarak. [/QUOTE]Teşekkür ederim
[QUOTE=ersindogan]En son 1 ay önce Eminönü'de bulunan pet shoplarlda görmüştüm yeterince vardı adet olarak. [/QUOTE]Teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2019 16:47
İnternette sahibinden.com da bir çok ilan var bakabilirsiniz. "axolotl" yazarakta arayabilirsiniz.[EDIT]khancafer,2019-07-17 16:48:09[/EDIT]
Beğenenler: [T]216306,Berkesygl[/T]