neutral silikon
Hayırlı günler.
Yaklaşık bir hafta önce 10mm camdan 150x60x55 ölçülerinde bir akvaryum yaptırdım. Akvaryum evde yapıldığı için kalan tüplerden silikonun sista neutral marka oldugunu gördüm. üzerinde %100 F109 silicone yazıyor.
Degerli ustalarıma sorum sizce bu silikon sağlamlık açısından akvaryum için uygunmudur. İleride tatsız bir sürpriz yaşamak istemiyorum.
( Usta akvaryumu yaparken altta ve üstte 10cm kalınlığında boyuna ve üçer adet enine kuşak kullandı. )
Vereceğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Önemli olan silikonun solvent içermemesi. Arkasına bakın solvent içermez yazıyorsa problem yaşamazsınız!
Saygılar.
Murat Bey bahsi geçen sista nötral ile ilgili sistanın kendi (Henkel resmi sitesi) şu http://www.henkel-ua.com/products.aspx?markaId=6 adrese bakarsanız yeterli cevabı bulabilirsiniz. Yani kullandığınız marka Aslında "Sista" Nötral silikon. Ancak silikon kutusunun üzerinde yazan "Neutral" ifadesini siz marka olarak algılamışınız. Ancak "Neutral" ifadesi markayı değil Sista markasının Alt ürün grubunu göstereiyor. İçiniz rahat olsun. Solventsiz ve güçlü bir ürün.
hem görevli sana pvc lilerin montajda kullandığı silikonu vermiş akvaryum yapıyorsun pvc değil inşallah balıklarına bir şey olmaz iyi günler
| |||||||||||
| |||||||||||
|