Normal silikon akvaryum?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşm silikonları sökmene bence hiç gerek yok bir hafta tuzlu suda bekletirsen hiçbirşey olmaz korkma
Arkadaşm silikonları sökmene bence hiç gerek yok bir hafta tuzlu suda bekletirsen hiçbirşey olmaz korkma
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle doğruluğundan vs emin değilim sadece tercube ettiğim için söylüyorum ben normal silikondan yapılma akvaryumu süt ile yıkadım ve kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Öncelikle doğruluğundan vs emin değilim sadece tercube ettiğim için söylüyorum ben normal silikondan yapılma akvaryumu süt ile yıkadım ve kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
[/QUOTE]İlginç bi teori
Şimdi Bülent Ersoy'un neden süt banyosu yaptığını anladım
Şimdi Bülent Ersoy'un neden süt banyosu yaptığını anladım
[/QUOTE]
Sabah sabah koptum ya.Süpersin!
Birkaç gün tuzlu suda bekletin hiçbirşey olmaz.Daha önceden normal silikonla yaptığım bir akvaryumu arkadaşım 1 seneden fazla kullandı,hiç bir şey olmadı.
Vallahi 2 kere akvaryumumu silikonladım ve 2 saat suda beklettim(suyun ısınmasını bekledim aslında) ve hiçbir sey olmadı. Yine aynı şekilde arka fon yaptım arkafonu bırlestırmek ıcın ortadan sılıkonladım,arka fonu yaptıgım gibi yerleştirdim, yıne 2 saat bekledim balıklarımı attım hiçbir sey olmadı. Yanı bakıyorum da forumda amannn amannnn bir hava esiyor. Tabikii bende birsey olmadı diye kimsede birsey olmıycak dıye bır sey yok ama 3kere silikon asamasından sonra balıklarım hala yasıyor. Çok da fazla amann amannnn lara kapılmayın.