Ocellatus Gold (Kabuk Sakinleri ve Yavruları)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 19:00
Bir akşam Barış Abi'den hediye ettiği kumu alırken Ocellatus'ları satıcam demesi ile başladığım bu serüvende geldiğim son durum cuma akşamı gördüğüm yavrularla daha da renkli hale geldi.
2e 4d olarak Barış Abi'den (suyunu bile ) aldığım bu canavarları 2 aydır besliyordum. Bir süredir dişiler kabuklardan ayrılmıyordu ve cuma akşamı akvaryumun önüne geçtiğimde kabuğun içinde hareketler gördüm. Dikkatli bakınca yavru olduklarını farkettim. 8 taneler...
Bu akvaryumu kurmamda en büyük pay sahibi Barış Abi'ye,
Muğla'dan hiçbir maddi beklentisi olmadan sırf hobiye destek olmak amacı ile kabuklar gönderen İzzet Bey'e teşekkür ediyorum.
Resimler:
2e 4d olarak Barış Abi'den (suyunu bile ) aldığım bu canavarları 2 aydır besliyordum. Bir süredir dişiler kabuklardan ayrılmıyordu ve cuma akşamı akvaryumun önüne geçtiğimde kabuğun içinde hareketler gördüm. Dikkatli bakınca yavru olduklarını farkettim. 8 taneler...
Bu akvaryumu kurmamda en büyük pay sahibi Barış Abi'ye,
Muğla'dan hiçbir maddi beklentisi olmadan sırf hobiye destek olmak amacı ile kabuklar gönderen İzzet Bey'e teşekkür ediyorum.
Resimler:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2011 22:13
Bora kutlarım seni kardeşim gelişmeleri sen den bize aktarmanı bekliyoruz.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 16:22
Güle güle besleyin, oldukça hoş ve güzel olmakla birlikte hobideki yerini henüz bulamamış balıklar, aslında 50 lt'de bile 1 erkek 1 dişi beslenebilecek ender türlerden. Ben 4 aydır besliyorum ve tropheus akvaryumum olmasına karşın bu balıklardan daha çok zevk alıyorum diyebilirim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 17:03
[QUOTE=Hıcın]Güle güle besleyin, oldukça hoş ve güzel olmakla birlikte hobideki yerini henüz bulamamış balıklar, aslında 50 lt'de bile 1 erkek 1 dişi beslenebilecek ender türlerden. Ben 4 aydır besliyorum ve tropheus akvaryumum olmasına karşın bu balıklardan daha çok zevk alıyorum diyebilirim.
Saygılar.
[/QUOTE]
Cümlenizle anlatmak istediğinizi çok merak merak ettim.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 17:23
Ben uzun süredir düşünürüm; bu balıklar bu hobide neden önemli yere sahip değiller diye cevabını bulamadım. Minik devler gün gelip hakettikleri değeri görecekler diye umut ediyorum. Tebrik ederim Bora bey daha nice yavrular görürsünüz inşaallah.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 20:52
[QUOTE=BARBAR][QUOTE=Hıcın]Güle güle besleyin, oldukça hoş ve güzel olmakla birlikte hobideki yerini henüz bulamamış balıklar, aslında 50 lt'de bile 1 erkek 1 dişi beslenebilecek ender türlerden. Ben 4 aydır besliyorum ve tropheus akvaryumum olmasına karşın bu balıklardan daha çok zevk alıyorum diyebilirim.
Saygılar.
[/QUOTE]
Cümlenizle anlatmak istediğinizi çok merak merak ettim.Saygılar...
[/QUOTE]
Neresini anlamadınız, virgüllerle birlikte okununca gayet anlaşılır bir yazı, sadece 50 lt'de bile 1 erkek 1 dişi beslenebilecek ender "Cichlid"lerden desek daha doğru olurmuş, yani "tür" yerine "Cichlid" getirin ancak bu durumda bile anlaşılmaz demek yerine eksik veya hatalı denilebilir, anlaşılmaz denmez.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 16:18
Maşallah bora çok sağlıklı görünüyorlar senin gibi ev sahibi olursa onlardanda bu beklenir zaten, daha nice yavrulara inşallah. Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2011 11:03
Öncelikle maşAllah yavrularınız ve damızlıklar çok güzel konunun son hali nedir akvaryumun tam resmini ve yavruların son halini paylaşırsanız çok sevinirim
acemicaylak 2011-05-22 11:08:07