Ocellatus Gold'larım
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 18:38
Hayırlı olsun, bu kabukçullar gerçekten bambaşka balıklar bende en kısa bir kabukçul tankı kurmayı planlıyorum.
alpino24 2013-06-11 21:58:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 01:45
[QUOTE=savranbaşı]Hayırlı olsun, bu kabukçullar gerçekten bambaşka balıklar bende en kısa bir kabukçul tankı kurmayı planlıyorum.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Cevher bey, ocellatuslar harika,gizemli,küçük kabadayılar beslemeye başladığınızda zevkle izlemeye doyamayacağınız bir tür.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 15:19
merhaba arkadaşlar uzun zamandır konuyla ilgilenemiyordum.Bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim.En son yavruların fotoğraflarını paylaşmıştım artık onlarda kocaman oldular:)))son resimi yan çeviremedim ve resimler çok net değil telefon ile çektiğimden dolayı kusura bakmayın.mutlu hobiler...
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 15:39
Maşallah güzel bir kurulum olmuş balıklarında formları gayet güzel inşallah bol bol yavrularını alırsınız. Bu türü bende yeni edindim inşallah en kısa sürede damızlık boya ulaştırabilirim. :)
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 16:04
[QUOTE=BeerkCaan]Maşallah güzel bir kurulum olmuş balıklarında formları gayet güzel inşallah bol bol yavrularını alırsınız. Bu türü bende yeni edindim inşallah en kısa sürede damızlık boya ulaştırabilirim. :)[/QUOTE]
[QUOTE=Yağız ALP]Güzel kurulum olmuş,kazasız belasız büyütmek nasip olur umarım
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Berk bey,çok zevkli balıklar umarım en kısa zamanda sizde yavru almaya başlarsınız.Mutlu hobiler...
[QUOTE=Yağız ALP]Güzel kurulum olmuş,kazasız belasız büyütmek nasip olur umarım
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yağız bey.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 13:45
Damızlıklarımın yeni yuva hazırlığı :) büyük bir emekle uğraşıyorlar bir kaç resim yakaldım ve paylaşmak istedim.Camlar biraz yosunlu ışık gördüğünden kusura bakmayın , akv.da yavru olduğu için akvaryuma müdehale edemiyorum.Mutlu hobiler:)))
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 16:22
[QUOTE=samet43]
Maşalah balıklarınız çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar.[/QUOTE]
yasintt 2014-09-06 14:17:21
Teşekkürler Samet bey.. Mutlu hobiler.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2014 14:35
[QUOTE=ka2n]Harika gözüküyorlar tebrikler, nazar değmesin. Diyetleri hakkında biraz bilgi verir misiniz?
[/QUOTE]
Teşekkürler Kaan bey , jbl nova bits ,rotifish kabuksuz artemia , kurutulmuş kan kurdu , jbl nova tab %50 protein - %50 bitkisel , tetra dickus granül yem , Omegaone Veggie round tablet yem , Sera Vipan Pul Yem , spirulina pul yem bu yemi de sera pul ile karıştırarak arada az miktarda , canlı yem olarak artemia ve mikro kurt veriyorum. Her öğün farklı yemle beslemeye özen gösteriyorum , hafta bir gün yemleme yapmıyorum ve haftalık su değişimi yapıyorum. Balıklarım ne kadar sağlıklı olursa seyir zevki o kadar güzel. Seyre doyumsuz küçük kabadayılarım
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2014 15:16
41 kere maşallah, farklı bir tür.
Sağlıkla keyif ile büyütmenizi dilerim.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2014 12:04
[QUOTE=ERDAL AY / DESPA]41 kere maşallah, farklı bir tür.
Sağlıkla keyif ile büyütmenizi dilerim.
[/QUOTE]
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Erdal bey. Mutlu hobiler.