ocellatus isteyenler sıraya
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 17:46
Ya benim balıkları aldığım abi de inanamıyor sen de şans var diyor.Onda hiç yavrulamamamış balık.Bana geldiği ay yavru verdi.Belki benim tek tür beslememdendir.Kabuk olarak elma salyangozu kabuğu ve küçük deniz kabukları var.Genel olarak elma salyangozu kabuğunu seçiyolar.Özel olarak yaptığım hiç birşey yok.Yalnız yavru gördüğümde iç filtreyi çıkarıp pipo filtre kullanıyorum o kadar.
Akvaryum büyüklüğü önemli değil ama erkeklerden baskın olanın dışındakileri elinizden çıkarmaya bakın.Bana da bunu Tolga Abi demişti.
Evet geçen ay dişimi kaybetmiştim az kaldı balıkları da satıyodum ama yavrular beni tekrar beslemeye yöneltti.İnşallah sizde yavru alırsınız Yavuz Bey.
Bu arada akvaryumları doldurdum.Suyu bekletiyorum balıklar gelsin fotoğraflarını koyarım.
Herkese iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 17:51
Hakancım sen var ya; ileride çok büyük bir akvarist olacaksın... Baksana daha şimdiden zor işleri başarıyorsun, tek türde ısrar ediyor balıkları rahat ettirmek için uğraşıyorsun... Tek tür düşüncenden hiç vazgeçme... Ben de arkandayım bu konuda
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 19:58
Sahi bu arada geçen batının yavruları ne alemde? Artemia falan veriyordun? Yaşıyorlar mı?
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 20:12
Abi 6 tane turp gibi yavrum var.Günde 2 sefer artemia veriyorum.Gözleri gözüküyo artık.Renkleri de belli oldu.Ama daha 10fırın ekmek yemeleri lazımYüzüşleri çok güzel genelde saklanmayı tercih ediyorlar.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2007 00:42
Tebrikler Hakan bey. İnşallah leleupilerden de yavru alırsınız.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2007 17:46
Hakan Bey Tebrikler , Tolgacım istersen senın akvaryumda yer acalım ne bileyım baska tur yapıyormussun gıbı hıssettımm .