Okuduğunuz veya okumakta olduğunuz en son kitap hangisidir.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 15:36
REİS ÇATLI
Yazarı: Ahmet Tahir Can
Beğenenler: [T]94849,The_ÜSTAD_06[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2019 15:41
Dervişin Teselli Koleksiyonu
Doğu'dan Batı'dan 99 Teselli
Yazar :Mecit Ömür Öztürk
Doğu'dan Batı'dan 99 Teselli
Yazar :Mecit Ömür Öztürk
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2019 13:28
Merhabalar,
Yazıldı mı bilmiyorum , Selçuk Aydemir'in Evrak Kürek kitabı tam çerezlik kitap.
Konuların hepsi genel olarak bağlantı olduğu için Selçuk Aydemir ile ilk kez tanışacak arkadaşlar var ise öncelikle Mahalleden Arkadaşlar ile başlaması daha faydalı olacaktır.
Yazıldı mı bilmiyorum , Selçuk Aydemir'in Evrak Kürek kitabı tam çerezlik kitap.
Konuların hepsi genel olarak bağlantı olduğu için Selçuk Aydemir ile ilk kez tanışacak arkadaşlar var ise öncelikle Mahalleden Arkadaşlar ile başlaması daha faydalı olacaktır.
Beğenenler: [T]94849,The_ÜSTAD_06[/T]
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2020 14:48
Ayşe KULİN---Dönüş
Alın çayınızı, geçin akvaryumunuzun loş ışığına okuyun arkadaş
Alın çayınızı, geçin akvaryumunuzun loş ışığına okuyun arkadaş
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2022 14:10
Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar.
Ferman AKGÜL- Osmanlı Cadısı Tırnova.
150 sayfalık bir kitap ve içerisinde 10 civarı farklı farklı hikaye var. Manga'nın solisti olduğundan ilgimi çekip almıştım. Kitap içindeki en son ve en uzun hikaye olan Osmanlı Cadısı Tırnova kitaba ismini vermiş.
Kitaptaki kelime sayısı normal bir kitaba göre yarı yarıya diyebilirim. Çok fazla çizim ile süslenmiş.
Ferman AKGÜL- Osmanlı Cadısı Tırnova.
150 sayfalık bir kitap ve içerisinde 10 civarı farklı farklı hikaye var. Manga'nın solisti olduğundan ilgimi çekip almıştım. Kitap içindeki en son ve en uzun hikaye olan Osmanlı Cadısı Tırnova kitaba ismini vermiş.
Kitaptaki kelime sayısı normal bir kitaba göre yarı yarıya diyebilirim. Çok fazla çizim ile süslenmiş.