Ölüyordu nerdeyse
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 21:46
Arkadaşlar uzun zamandır 3 dişi 1 erkek frontosa kolonimden yavru almaya çalişiyorum. Bir dişim vardı onu bu halde ben bu balığı düzeltirim diyip ona gerçekten güvenerek inanarak aldım . Aldığımda durumu çok kötüydü bakanlar hatırlıycak ilk zamanlarda paylaşmaıştım. Şimdi bu balığımın ağzında yumurta var ve inanın acayip sevindim. Atsada önemli değil canı sağsolsun illaki ilerde büyütür.Buna çok sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu hobide en çok istediğim şey bu balıklardan yavru alabilmek , görünüyorki yolu yarılamışım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 21:48
Tebrikler Ufuk abi inşallah yumurtaları tutar.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 21:49
Birde frontoza gibi zor bir balıktan yumurta almak gerçekten büyük bir iş.
JaCobSEn__ 2008-03-10 21:50:23
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 00:03
Forum Kuralları 26. madde:
Balığım yavruladı gibi, sadece balığın ürediğine dair bilgi verip, onun dışında bir bilgi içermeyen konular, benzer şekilde şu balık hakkındaki sorularınızı sorun gibi bilgi vermeyip çağrı yapıcı konular silinir. Bu gibi durumları paylaşmak için konu balığın fotoğrafı ile birlikte Canlı Tanıtımı Forumu'na açılmalıdır.
Konuyu taşıyorum.
Saygılar,
Balığım yavruladı gibi, sadece balığın ürediğine dair bilgi verip, onun dışında bir bilgi içermeyen konular, benzer şekilde şu balık hakkındaki sorularınızı sorun gibi bilgi vermeyip çağrı yapıcı konular silinir. Bu gibi durumları paylaşmak için konu balığın fotoğrafı ile birlikte Canlı Tanıtımı Forumu'na açılmalıdır.
Konuyu taşıyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 19:23
Canı sağolsun bir daha ki sefere abi.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 12:47
Balık sağlıklı olsunda zamanla tekrar yumurta alacaktır.Tekrar hayırlı olsun.
Saygılar