ÖNCE HAYALİMDİ ŞİMDİ GERÇEK OLDU.MOBA,MOBA,MOBA........
Boyut (cm):150x60x60
Kapasite (litre):540
Canlılar:1 erkek 23 cm 3 dışı 17-18 cm F0 Frontosa blue zaıre moba
Malzemeler:Fluval 405 dış fıltre,Eheım jager 300 wat ısıtıcı,Unıstar 300 4L ıç fıltre,35 kg ınce mercan kumu,Aydınlatma tımer kullanarak3 ledlı sılıkonlu 1 sıra mavı 1 sıra beyaz
Akvaryum Bakımı:20 günde bır su değışımı
Kullanılan Yemler:Daınıchı XL pro,Daınıchı ultıma krıll,Daınıchı color fx small,NLS Thera+A,Daınıchı veggıe fx.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Cıchlıd lake salt
Tüm Frontosa severler hepinize selamlarımı ve saygılarımı sunarım.Benim hayatımda bir hayal olarak gördüğüm ve şu an o hayale sahip olan birisi olarak size Mobalarımı tanıtmak istiyorum.Öncelikle balıkları almam ve seçmem konusunda bana yardımlarını esirgemeyen ve frontosa ile ilgili bilgi ve deneyimlerini saklamayan birisi olan ve gerçekten Moba konusu açılınca heyecanlanan birisi Değerli Erkan Aklum bey'e ve balıkları almamda sağladıkları kolaylıkları ve gösterdikleri ilgi alaka için Deep sea pet'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Balıklar akvaryuma geleli yaklaşık 20 gün oldu,birbirlerine alışmaları için henüz yuva ve saklanabilecekleri yerler yapmadım ama yakında yapacağım ve resimlerini tekrar sizlerle paylaşacağım.Balıklar akvaryuma geldikten 3 gün sonra dişilerden birisi yumurta aldı ve 3 gün sonra attı,diğer dişide 1 hafta sonra yumurta aldı ve oda 1 gün sonra attı şu an balıklar oldukça uyumlu bir şekilde boş akvaryumda dolaşmaktadırlar.Yemleme olayını 2 günde bir yapıyorum ve haftada bir gün bitkisel yemleme yapıyorum.
Sizin yapacağınız olumlu ve olumsuz tüm yorumlar benim için çok önemlidir, lütfen değerli yorumlarınızı ve MAAŞALLAH'larınızı esirgemeyin
Saygılarımla.......
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir