Öneri İstiyorum
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 08:44
Ayhan bey ben 3 ay kadar önce 85 litrelik plastik kapaklı bir akvaryumu 50YTL ye aldım. İstanbulda bu fiyata bu büyüklükte akvaryum bulabilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 09:28
iyi günler eger yeriniz müsaitse 150-200 lt.öneririm .birçok balık türünüde besleye bilrsin.tabiki ayrı ayrı.ben 1 yıl önce 100*40*45 1mm akvaryumu 60 ytl taptırdım.kapagını ve ışıklandırmasını kendim yaptım. uygun oldu.camcı tanıdıksa daha ucuza yaptırabilirsin.sağlıklı balıklar. kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 11:58
Ayhan Bey,
Bence otobüse atlayın izmir'e gelin.Bornova Akvaryum'da istediğiniz akvaryumu yaptırabilirsiniz.90*40*40 akvaryum 45 ytl(cama cam)
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 14:29
[QUOTE=Ayhanço]
13 litrelik akvaryumuma yenilikler getirmek istiyorum fakat hep bir engel çıkıyor karşıma. Ya bir şeyi yanlış biliyorum ya da balıklarımdan yapamayacakları birşey istiyorum.
13 litrelik akvaryuma DIY olarak neler yapılabilir?
[/QUOTE]
Balıklarınız demekki ortamlarından çok memnunlar ki sizden DIY istemiyorlar.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 14:45
Çoğumuzun yavruluk olarak kullandığı boyutlardaki akvaryuma ne gibi yenilikler getirmek istiyorsunuz merak ettim doğrusu.Zaten hayvanların yeri cok dar bırakın bari huzur içinde yaşasınlar.
Saygılar...
alfredo 2007-1-30 14:45:43
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 14:47
[QUOTE=alfredo] Çoğumuzun yavruluk olarak kullandığı boyutlardaki akvaryuma ne gibi yenilikler getirmek istiyorsunuz merak ettim doğrusu.Zaten hayvanların yeri cok dar bırakın bari huzur içinde yaşasınlar.
Saygılar...
[/QUOTE]
+1