Önerilerinizi bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Serdar Bey akvaryum ölcüleri Tropheus icin ideal ölcüler.
Kendi sahsi fikrimi şu balık veya bu balık olarak söylemek istemem size önerim şu olur Birbiri ile eş tutabilen tropheus türlerini bir arada beslemeyin.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fotoğraflar görünmüyor,ancak Yavuz Bey'in söylediklerinin çoğunu sizin baştaki yazınızı okurken aklımdan geçiriyordum. Tekrarlamanın anlamı yok diye düşünüyorum. Gayet net bir şekilde söylenecekleri söylemiş. Benimde birçok tanıdığım var bu hobi ile ilgilenen,inanın senelerce beslemiş olmalarına rağmen chıclid besleyen bu tanıdıklarımın bazıları,suya tuz atmanın gerekliliğinden tutunda,yem seçimine kadar şu aralar çoğumuzun gülüp geçtiği basit şeyleri bile bu site ve benzeri kaynaklardan öğrendiler. Ancak 15.000'e yakın üyesiyle akvaryum.com hobide öncü olmuştur ve gayet örnek bir şekilde yürütmektedir.
Arkadaslar
Nihayet akvaryumumun sıparısını werdım olculerde bıras oynadık.. 120*55*65h olarak degıstırdım.. eheım 2217 dıs motor, eheım 400 luk hava motoru ve 80 lık hava tası, 300 watt jagler ısıtıcı... cuma elımde olucak.. kum olarak ta mıdye kırıgı yada mercan kırıgı alıcam... sorularımı yınelıyorum...
Selamlar Serdar Bey,
Hadi hayırlı olsun bütün işlemleri bitirdin sayılır. Kaya seçiminde çok fazla keskin köşeli ve aşırı renkli taş ve kayaları tercih etme. Akvaryumda sade duracak balıkların rengini ortaya çıkaracak renkleri tercih et.