Ordi Bukodan Brichardi
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 00:32
Sercan yavrular için Ufuk kardeşimle anlaşmışsın sanırım,hayırlı olsun şimdiden.Satış günü ufak bir buluşma gibi birşey yapalım oturur bir çay içeriz uygunsa.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 10:51
Yavrularımız henüz küçükler inşallah 3 haftaya büyürler :D
Ve tabi satış günü uygun bir gün olursa oturup muhabbet edelim kuru kuruya olmaz :D
Ve tabi satış günü uygun bir gün olursa oturup muhabbet edelim kuru kuruya olmaz :D
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 14:58
Oturduğumuz binda bir abimizde brichardileri var ben nasıl bakacağını söyledim akvaryum.com girip ne yapması gerektiğini anlattım. Sercan abi hayırlı olsun.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 19:15
Konuya baktıkça iç çekmekten yoruldum Sercan,maşallah süperler.Son hafta sınavlar biterken,ben de bir yandan hazırlıklara başladım.Bakalım en kısa zamanda halledeceğiz inşallah.Bu arada vaktin varsa yeni fotoğrafları dört gözle bekliyorum.
Nymphodora 2011-04-10 19:19:44
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 16:11
Madem öyle Brichardi'lerin yeni fotolarını ekleyeyim sanırım fotolarda görünmüyor ama yeni yavrularımız da doğdu.
Sanırım bu 4. yavrulama. Büyüyenler iki ayrı anne'den. Ufak olan da 2 nesil var bir kısmı dün göründü ilk kez diğerleri de 5-6 gündür dolanıyor akvaryumda ama sayıca çok azlardı. Dün görünmeye başlayanlar normal sayıda.
Sanırım bu 4. yavrulama. Büyüyenler iki ayrı anne'den. Ufak olan da 2 nesil var bir kısmı dün göründü ilk kez diğerleri de 5-6 gündür dolanıyor akvaryumda ama sayıca çok azlardı. Dün görünmeye başlayanlar normal sayıda.
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 17:57
Çok güzel görünüyorlar Sercan :) Bende senden aldığım kayalarla yeni yuvalar oluşturdum akvaryumda. Bakalım inşallah salyangoz istilasına uğramadan iyi bir batım bekliyorum bizim çiftten de. :)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 18:51
Şahane,enfes,fevkalade tutamıyorum şu brichardileri görünce kendimi.
Stratejik dekor olarak bahsettikleri o olsa gerek.Dönüp duruyordu brichardi konularında.Onur umarım sen de en kısa zamanda yeni yavrularınla tanışırsın.
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 21:26
Maşallah.Sercan durdular durdular artık durmazlar :) Kumu gel al hem yavru getir bana :)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 22:55
Yarın kontrole gideceğim abi. Haftaya yanındayım o halde pazartesi çarşamba hariç bir gün :D
Ve ne kadar istersen abi öm'den söylemen kafi :D
Ve ne kadar istersen abi öm'den söylemen kafi :D
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 22:59
Kaçıncı yavruları sayamıyorum ama 1 hafta kadar önce doğan yavrulardan eser yok?
Ve Recep abi sana getireceğim balıklar halen bende ve dershanem bitti :) Sanırım artık getirebileceğim :D
Ve Recep abi sana getireceğim balıklar halen bende ve dershanem bitti :) Sanırım artık getirebileceğim :D
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 23:26
Recep abi bu sene biraz böyle oldu :)
Onurun yaşadığını bile dün milli maçta öğrendim :) Birbirimizle dahi görüşemez olduk yani :)
Ama seni beraber ziyaret ederiz, torunlarının torunlarından da getiririz :D
Onurun yaşadığını bile dün milli maçta öğrendim :) Birbirimizle dahi görüşemez olduk yani :)
Ama seni beraber ziyaret ederiz, torunlarının torunlarından da getiririz :D