Özel Türler (( L Serisi Vatozlar ))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Erkek iş başında...Bu sefer gerçekten yorulacak gibi üç dişide birer gün ara ile yumurtladı...150'den fazla yumurta olduğunu varsayıyorum...Tek foto herşeyi anlatıyor...
Buarada sen o küp girişlerini güzel daraltmışsın , bar girişi gibi olmuş :D
Bu arada sen o küp girişlerini güzel daraltmışsın , bar girişi gibi olmuş :D
[/QUOTE]
Erkek iş başında...Bu sefer gerçekten yorulacak gibi üç dişide birer gün ara ile yumurtladı...150'den fazla yumurta olduğunu varsayıyorum...Tek foto herşeyi anlatıyor...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrikler hastalıksız akvaryumlar dilerim.Sizlerle tanışıp akvaryumlarınızı görmek isterim.
Süpriz...Lda16 red marble longfin ve albino gold longfinlerimin bebeleri oldu...İlk kez baba olan ve şuan yavrularını yüzdüren Lda16 erkeğimiz ilk yavruların bakımından alnının akıyla çıktı...Albino longfinleri satışa çıkarmıştım ki şuan bir dişi yumurtalarını bıraktı;diğer dişi de yuvanın etrafında karnı şiş bir şekilde dolaşıyor...Erkeğimiz şimdilik içerde ki yumurtalar ile ilgleniyor...Yavrular yuvanın dışına çıktıkların da resimler eklenecektir...Ayrıca gold form cüce vatozlarımda +- 150 adet olarak tahmin ettiğim yavruları da serbest yüzüşe geçmiş bulunmaktadırlar...Saygı ve selamlar...