Özel Üretim Kiraz Çİftliğim ''Batuaydin''
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 20:21
Akvaryumunuz karidesleriniz için cennet olmuş adeta.Kiraz karidesler gördüğüm en kaliteli karideslerden maaşallah.Umarım bol yavrular alırsınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 00:16
Teşekkür ederim. Karidesler ana tankımdaki a gradelerin içinden seçtim üretime başladım. Umarım alnımızın akıyla çıkarız.
Akvaryum 43 litre civarı. Suyun oturması için bitkili olarak 3-4 ay beklettim. Kum siyah hagen. 8-9 çeşit bitki bulunmakta ve pipo filtreleme ile filtrelenmekte. 5 çeşit salyangoz ve kiraz karideslerim var.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 00:17
O büyük mavi salyangoz ramshorn mı?
GuppyKeeper 2011-02-09 00:18:40
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 12:44
Akvaryumunuz gayet güzel.Kum,ekipman,ışık,bitki,ışık kullanım saatleri,yemler gibi ayrıntıları yazarsanız buna benzer akvaryum kurmak isteyen arkadaşlarımız için daha faydalı olur.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 10:47
Tabi yardımcı olmak için elimden geldiğince bilgiler.
Kum: Hagen siyah. http://bit.ly/eqMPz4Batuaydin 2011-02-10 10:48:37
Kum: Hagen siyah. http://bit.ly/eqMPz4
Filte: Pipo filtre.
Isıtıcı: 100 watt
Işık: Kapağa takılı iki adet 30 cmlik floresan.
Işıklandırma süresi: 10:00 AM - 11:00 PM
Işıklandırma süresi: 10:00 AM - 11:00 PM
Yemleme : Sabah akşam yapıyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 10:56
Biraz budama ile daha hatta çok iyi bir akvaryum yapabilirsiniz diye düşünüyorum ?
Yere glosso yada marsilia gibi yada ismini tam bilemediğim -çim-e benzer bitkiler var onlar çok hoş durur ve karidesleriniz çok mutlu olurlar. Ben arıyorum ama dah abulamadım :)
Yere glosso yada marsilia gibi yada ismini tam bilemediğim -çim-e benzer bitkiler var onlar çok hoş durur ve karidesleriniz çok mutlu olurlar. Ben arıyorum ama dah abulamadım :)
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 11:00
Parvula bulursam ana bitkili tankıma dikerim.
Aslında budama yapmadan sınırları zorlamayı düşünüyorum. Baktım solmaya başladılar hemen devreye girerim. :)