papağanlarım getirdim! :)
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 14:05
Merhaba arkadaşlar. Bugün daha öncede size bahsettiğim iki papağanımı ve akvaryumumu 12 saat yolculuktan sonra sorunsuz getirebildim. 2 tane oksijen tableti ile bu işi rahatlıkla yaptım. Balıklarımı büyük bir plastik kavanozun içine koydum yarıya kadar su ile doldurdum içine de 1 tablet attım. 6 saat sonra mola verildiğinde de ikinci tableti attım. Balıklarımı dinlenmiş su ile doldurulmuş akvaryumuma koydum herhangi bir rahatsızlık da gözlemedim gayet iyi görünüyorlar! Balıklarını götürmeyi düşünen arkadaşlara bu yolu tavsiye ederim. Herkese sağlıklı balıklar, Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2007 15:13
Merhabalar,ne mutlu size,şaşırdım açıkçası hava motorsuz getirmenize. Çünkü; ben 2 ay önce hava hortumunu kapıya sıkıştırmam yüzünden sabah 2 papağanımıda kaybetmiştim. Kullandığınız oksijen tabletinin markasını özelden atarsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 16:58
Oksijen tabletinin markasını hatırlamıyorum. Forumda 'mavi dünya akvaryum' diye bir arkadaş var onların akvaryum dükkanından almıştım ESkişehirden). Ona sorarsan kesin bilgi alabilirsin.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 11:53
3 günde siz zor gidiyorsunuzdur Almanya'ya.Balıklarınız için kötü bir tecrübe olur bence..