Patlarmı
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 00:23
Arkadaşlar 125*50*70 yükseklik olan 1cm camda akvaryumumuma kendim sehpa yapmıştım fakat sehpanın üstünde 2-3mm lik çapak vardı taşlamayı unuttum.Üzerine mdf kestidim onu koydum onun üzerine strafor koyduktan sonra akvaryumu yerleştirdim.Henüz su koymadım çapak akvaryumun tam ortasına dek geliyor su koyunca patlama ihtimali varmı?
lafayette 2007-09-16 12:00:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 00:54
Hem mdf hem de strafor olduktan sonra imkansız gibi görünüyor ama, Bence hazır içinde su yokkeni o çapağı düzeltin derim. Tabi ki karar size kalmış bir şey.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 01:07
Bence hiçbir problem olmaz. Benim sehpada da mdf üstünde vida vardı. Epey bir çıkıntı şeklindeydi. Üstüne strafor koydum. 3.sene , hiçbir sorun yok. Strafor, herhangi bir çıkıntının etkisini üzerine alıyor.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 01:14
xxfilesxx nikli arkadaşım sağol,içime su serptin.Ben yeni evliyim malum herşey yeni,430lt patlarsa anlayın ne kadar sopa yerim. lafayette 2007-09-16 12:02:06
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 01:38
[QUOTE=abdurrrahman]xxfilesxx nikli arkadaşım sağol içime su serptin ben yeni evliyim malum herşey yeni 430lt patlarsa anlayın ne kadar sopa yerim[/QUOTE]
Valla eski evli olsanızda sopa yersiniz
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 02:00
Nişanlıyım yine de sopa diyorum.
Strafor denge için mükemmel malzemedir. Köpük tahtası yaptırsanız (foam board) ne ala.
Detaylı bilgi ile size daha iyi olabileceğimi düşünüyorum.
Saygılarımı ve şansları sunarım.
Strafor denge için mükemmel malzemedir. Köpük tahtası yaptırsanız (foam board) ne ala.
Detaylı bilgi ile size daha iyi olabileceğimi düşünüyorum.
Saygılarımı ve şansları sunarım.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 12:07
Benim anladığım gibiyse bence çatlağı düzelt derim. Gerçi sehpanın tamamının nasıl olduğunu bilmiyorum ama akvaryumunuz 600 kg yi bulacak. Eğer sağlam bir sehpa değilse çatlak devam edebilir. Hala su doldurmadıysanız işinizi garantiye alın derim.
Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 14:18
[QUOTE=hsyn]
Benim anladığım gibiyse bence çatlağı düzelt derim. Gerçi sehpanın tamamının nasıl olduğunu bilmiyorum ama akvaryumunuz 600 kg yi bulacak. Eğer sağlam bir sehpa değilse çatlak devam edebilir. Hala su doldurmadıysanız işinizi garantiye alın derim.
Kolay gelsin.
[/QUOTE]
Kolay gelsin.
[/QUOTE]
Yanlış anlaşılma oldu herhalde. Çatlak değilde çapak var sehpada.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 15:43
Strafor olduktan sonra hiçbir sorun yok.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2007 19:41
Arkadaşlar ilginiz içinteşekkür ederim bugün su doldurdum.Patlama olmadı.Hanımdan sopa yemeyeceğiz.Bu kadınlar ne zaman bizi anlayacaklar acaba eskiden annem şimdi hanım işimiz zor nişanlıyken anlaşmıştık ama renkler değişmeye başladı.Selametle