Patlatma taş arka fon yapımı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
+1: [T]112502,Asamet123[/T]
Gökhan Beye katılmakla birlikte ilave olarak birşey söyleyeyim size, forumda kendin yap sistemler kısmında arka fon envanteri konusunu incelerseniz en güzel fonların hep straforlardan yapıldığını görürsünüz. Üstelik bu taşlardan çok daha ekonomik olacaktır. İlla ki benim fon görüntüm bu taş parçaları gibi olsun derseniz yine strafor tercih edin taş gibi şekiller verebilirsiniz derim.
Beğenenler: [T]203055,mehmetkkten[/T]
Teşekkür Edenler: [T]203055,mehmetkkten[/T]
Slm ahmet bey forumda konunuzu yeni gördüm bundan 2 ay önce kadar evvel linkte verdiğiniz taşların aynısını polatlıya giderken yani eskişehir yolu üzerinde yapracık mevkiini aşınca diyebilirim tam adres için tekrar görüşebilirz, orda taş market var bende aynı sizin gibi arka fon yapmak için taş bakıyordum kırık küçük taşlar var, bu arada sizin linkte verdiğiniz taşlardan gördük ve o an bittik taşlara gerçekten bizde harika durucağına karar verdik ve zahmetsiz bir iş olacaktı ama fiyatı öğrenince bizi aştı baya metrekaresi 50 tl civarıydı bir adedi 30x30 geliodu hazır şekilde kutu halinde satılıyor ve bir kutuda yanlış hatırlamıyorisem 10 adet olması lazım 2,5 metrekare yani velhasıl alamadan gelmiştik tabiki erman bey bu işi yaptığı için onun önerileride kulak asmak lazım....karar sizin ama eminim harika bi görüntü oluşturur
Fikir vermek için uygun bir site,Türkiyede buna benzer arka fonlar satılsa ne güzel olur
http://www.cichlid-forum.com/phpBB/viewtopic.php?t=184519
Saygılar;
[URL]https://www.mermerdekoru.com/patlatma-dogal-tas[/URL]