PETROCHROMİS ORTHOGNATHUS 'İKOLA' TANK (2.batın yavrular.)son video s4
[QUOTE=bar0n]Hey maşallah Gürkan abi 2nci batınlar için çok sevindim gerkçekten sağlıklı yavrular. [/QUOTE]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Firmayla görüştüm tankımda kule ortadan olduğu için fonun monte edilmesi sıkıntılı olacağı belirtildi. Bu olayın üstüne birde Red princesslardan bir dişim ağzını doldurunca 3D fon projemi askıya aldım. Artık yeni bir tank daha yaptırırsam sendeki sisteme yakın birşeyler düşüneceğim. Yardımların için tekrar teşekkür eder herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
[QUOTE=FIRATSSS]
Firmayla görüştüm tankımda kule ortadan olduğu için fonun monte edilmesi sıkıntılı olacağı belirtildi. Bu olayın üstüne birde Red princesslardan bir dişim ağzını doldurunca 3D fon projemi askıya aldım. Artık yeni bir tank daha yaptırırsam sendeki sisteme yakın birşeyler düşüneceğim. Yardımların için tekrar teşekkür eder herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=DAMATFERİT06]Gürkan bey yabancı forumlardan düzenli araştırmalarıma göre Maşallah güzel balıklarınız var. Sanırım biraz daha renklerinde koyulaşmalar olacak.Yani bu resimdekilere benzeyecekler ilerki zamanlarda. [/QUOTE]
Tebrik ederiz.Bütürü üretip ülkemizde çogaltıgıniz için..
Tebrik ederiz.Bütürü üretip ülkemizde çogaltıgıniz için..
[/QUOTE][QUOTE=mavigol]Maşallah bu güzel türden yavruda almayı basarmıssınız ayrıca tebrıkler[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Ercan Bey. Bende, bu kadar çabuk hemde bu kadar fazla yavru beklemiyordum açıkçası. Harcanan emeği boşa çıkarmadılar.
İnşallah sağlıklı bir şekilde gelişirler.
Bu konu altında takipcisi olaçağız.
Böyle güzel şeylerin ülkemizde olması beni çok mutlu ediyor.