Petrochromis Red Bulu point sf. 11 güncel
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 15:21
Can bey tekrardan maşallah balıklarınız bir harika. Acaba yavru durumu nedir alabildiniz mi ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 17:24
Can Abi konunun güncelleme zamanı geldide geciyor bizi bu güzelliklerden mahrum etme abi
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 22:43
[QUOTE=guevara] Maşallah Can bey insan imreniyor resimlere bakarken.Bu güzellikleri canlı canlı izlemek eminim büyük keyif veriyordur.Nazar degmesin bol yavrulu saglıklı günler dinlerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Recai bey, her balıģın ayrı bir güzelliği var, fakat şunu diyebilirim ki petro beslemek bir ayrıcalık:) ve çok keyifli..size de sağlıklı keyifli hobiler dilerim.
[QUOTE=fatihkale] Can bey tekrardan maşallah balıklarınız bir harika. Acaba yavru durumu nedir alabildiniz mi ?[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Fatih bey.
18 adet alabildim ve iki tanesinin ağızı dolu. Sanırım sabır etmenin karşılığını almaya başladım.
[QUOTE=Tarık Küser] Can Abi konunun güncelleme zamanı geldide geciyor bizi bu güzelliklerden mahrum etme abi[/QUOTE]
evet Tarık zamani geldi ama ben bir türlü toparlayamadım. İş seyahatimden yeni döndüm, gelir gelmez 2 adet 2 mt tank, profil tezgah yaptırdım.Makinayi elime alamadim anlayacağın. Kımetse yakında çekerim... selamlar :)..Spacy 2014-02-06 22:54:19
Teşekkür ederim Recai bey, her balıģın ayrı bir güzelliği var, fakat şunu diyebilirim ki petro beslemek bir ayrıcalık:) ve çok keyifli..size de sağlıklı keyifli hobiler dilerim.
[QUOTE=fatihkale] Can bey tekrardan maşallah balıklarınız bir harika. Acaba yavru durumu nedir alabildiniz mi ?[/QUOTE]
18 adet alabildim ve iki tanesinin ağızı dolu. Sanırım sabır etmenin karşılığını almaya başladım.
[QUOTE=Tarık Küser] Can Abi konunun güncelleme zamanı geldide geciyor bizi bu güzelliklerden mahrum etme abi[/QUOTE]
evet Tarık zamani geldi ama ben bir türlü toparlayamadım. İş seyahatimden yeni döndüm, gelir gelmez 2 adet 2 mt tank, profil tezgah yaptırdım.Makinayi elime alamadim anlayacağın. Kımetse yakında çekerim... selamlar :)..
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 23:03
Abi hosgeldin temposu yuksek bir isin oldugunu bildigimden eskisi kadar israrla konuyu guncellemeni isteyemiyorum yeni tanklarin ve yeni turun hayirli olsun bizleri merakta birakma .
Yavrularda hayirli olsun allah nazardan saklasin bebislerin resimlerinide unutma abi .
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 23:06
[QUOTE=Spacy] [QUOTE=guevara] Maşallah Can bey insan imreniyor resimlere bakarken.Bu güzellikleri canlı canlı izlemek eminim büyük keyif veriyordur.Nazar degmesin bol yavrulu saglıklı günler dinlerim.[/QUOTE]
evet Tarık zamani geldi ama ben bir türlü toparlayamadım. İş seyahatimden yeni döndüm, gelir gelmez 2 adet 2 mt tank, profil tezgah yaptırdım.Makinayi elime alamadim anlayacağın. Kımetse yakında çekerim... selamlar :)..[/QUOTE] Can abi Maaşallah gözünüz aydın bu güzellerin yavru fotoğraflarını bekliyoruz. Rabbim bu güzellerin ardını kesmesin sağlıklı hobiler.
evet Tarık zamani geldi ama ben bir türlü toparlayamadım. İş seyahatimden yeni döndüm, gelir gelmez 2 adet 2 mt tank, profil tezgah yaptırdım.Makinayi elime alamadim anlayacağın. Kımetse yakında çekerim... selamlar :)..[/QUOTE] Can abi Maaşallah gözünüz aydın bu güzellerin yavru fotoğraflarını bekliyoruz. Rabbim bu güzellerin ardını kesmesin sağlıklı hobiler.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 09:44
Can ağabey, beklediğimize değecek gibi...İki tank hemde 2m hayırlısı olsun. Şimdi dahada sabırsızlandım.
Herşey gönlünce olsun, kazasız belasız hayırlı kurulumlar.