pirana akvaryumuna kum tavsiyesi..
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 01:10
arkadaşlar pirana akvaryumuna bej renk silis kum koymak istiyorum sizce uygunmudur tavsiyeleriniz bekliyorum.
urbanchose 2014-12-09 15:04:51
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2015 22:32
Merhaba. Tam siyah olmasa da koyu renkli kahverengiyle bej arası yani resimdekinden biraz daha koyu bir kum olursa doğal ortama benzetmiş olursunuz.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2015 22:33
[QUOTE=xREBELSx]Merhaba. Tam siyah olmasa da koyu renkli kahverengiyle bej arası yani resimdekinden biraz daha koyu bir kum olursa doğal ortama benzetmiş olursunuz.[/QUOTE] 9 ay olmuş almıştır herhalde[:D]
Beğenenler: [T]167408,bahriferhat[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2015 23:37
Teşekkürler akvaryumum patladı akvaryumsuz kaldım. Son olarak böyle bir dizayn yapmıştım. Balıkları koymak nasip olmadı
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/167408/image.jpg[/IMG]
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/167408/image.jpg[/IMG]
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2015 23:39
[QUOTE=Mactavish][QUOTE=xREBELSx]Merhaba. Tam siyah olmasa da koyu renkli kahverengiyle bej arası yani resimdekinden biraz daha koyu bir kum olursa doğal ortama benzetmiş olursunuz.[/QUOTE] 9 ay olmuş almıştır herhalde[:D][/QUOTE]
Doğada bej rengi kumlarla yaşıyorlar ama koyu renk kumda ise balığın rengi daha farklı bir hal alıyor, o yüzden koyu renk kum tavsiye ederim. Sırf kumlar uçuşmasın diye dere kumu koydum. 9 aydada dediğin gibi alışmıştırlar. [:iyi:]
Doğada bej rengi kumlarla yaşıyorlar ama koyu renk kumda ise balığın rengi daha farklı bir hal alıyor, o yüzden koyu renk kum tavsiye ederim. Sırf kumlar uçuşmasın diye dere kumu koydum. 9 aydada dediğin gibi alışmıştırlar. [:iyi:]
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2015 00:56
Bildiğin tabana değen cam baştan yukarı çatladı durup dururken ekonomiden dolayı da akvaryumsuz kaldım.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 15:41
İnşallah döneceğim akvaryum arayışındayım