Pirana Yasağı Hakkında
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 02:37
Pirhanalar hakkındaki önyargılar tamamen insanlara ait bir sorumluluktur bence.
O canlının doğasında varsa bunu insanlar ,tanka fare atarak civciv atarak neden kendi vahşetlerini sergiliyorlar ki.
Geçenlerde Facebook ta bir video ya rastladım pirhana tankına albino bi fare atıyorlar. E biz nasıl önümüze konan yemeği yiosak o da fareyi yedi. Bunun bir şov haline getirilmesi yanlış.
Tüm pirhana severler adına çok mutlu oldum bu yasağın kalkmasına.
Saygılar.
O canlının doğasında varsa bunu insanlar ,tanka fare atarak civciv atarak neden kendi vahşetlerini sergiliyorlar ki.
Geçenlerde Facebook ta bir video ya rastladım pirhana tankına albino bi fare atıyorlar. E biz nasıl önümüze konan yemeği yiosak o da fareyi yedi. Bunun bir şov haline getirilmesi yanlış.
Tüm pirhana severler adına çok mutlu oldum bu yasağın kalkmasına.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 02:44
Fare civciv olarak abartmak tabiki yanlış.Piranhalara karşı olan ön yargı insanları gerçekten soğutuyor.Ve kimse bu hayvanlara ılımlı yaklaşım göstermiyor.Geçenlerde natteri tankımı koydum tanıtım bölümüne 3 günde sadece 1 yorum geldi.E buda insanı soğutuyor tabiki.
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2010 01:21
Yerinde bir karar, fakat ilk üye olunduğunda karşıma çıkan "Forum Kuralları" listesinde pirana yasağı hala duruyor. Yasak kaldırıldıysa madde oradan da kaldırılmalı sanırım.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2010 10:44
Harika bir karar.Tebrikler.