Piranhalarım doymuyor,yeni fotoğraf vid.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 00:42
[QUOTE=citronx]
tugix 2010-04-26 00:42:27
Yeni videoyu ekleyeceğim yarın akşam ,
[/QUOTE]
Kaç yarın daha beklememiz lazım Faruk abi :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 14:44
[QUOTE=tugix]
Kaç yarın daha beklememiz lazım Faruk abi :)
[/QUOTE]
Eyvallah kardeşim,inan 10 gündür öyle bir çalışıyorum ki,kendime inanamıyorum. Kızımın 23 Nisan törenlerine binbir zahmet ve yalvar yakar gidebildim. Yeni video da bakalım büyümüşler mi keratalar yorum yaparsanız daha iyi olur. Ben bakıyorum bakıyorum hep aynıBu akşam halledecem bu iş'i ,yani galiba sanırsam,herhalde
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 02:01
Evet galiba fırsatım oldu sonunda. Fotoğraflardan ve video dan oldukça değişikliğe gittiğimi düşünüyorum ama artık duracağım galiba,her gördüğüm bitkiye saldırmaktan yoruldum ilk dip çekiminde cyrpto ve eledoa ların yer değişimi söz konusu olacak,biraz el atmak lazım çorbaya dönüyor yavaş yavaş:)
citronx 2010-05-01 02:02:39
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-citronx-nattereri2/2061323[/VID]
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 06:11
[QUOTE=citronx] ...her gördüğüm bitkiye saldırmaktan yoruldum...
[/QUOTE]
Şu resimleri görünce son aşamalarda balıkları çıkarıp bitkiliye döndüğünü düşünmeye başlamıştım. Videoyu veya diğer fotoları görmesem direk telefon açıp soracaktım.
Şaka bir yana tamamen değişmiş. Balıkların maaşallahı var. Kocaman olmuşlar. Ama hakikaten dur artık, çünkü balıklara yer kalmamış. Bir kısmını ben alırım sana yer açılır.
kgurkan 2010-05-01 06:13:26
Şu resimleri görünce son aşamalarda balıkları çıkarıp bitkiliye döndüğünü düşünmeye başlamıştım. Videoyu veya diğer fotoları görmesem direk telefon açıp soracaktım.
Şaka bir yana tamamen değişmiş. Balıkların maaşallahı var. Kocaman olmuşlar. Ama hakikaten dur artık, çünkü balıklara yer kalmamış. Bir kısmını ben alırım sana yer açılır.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 15:44
[QUOTE=kgurkan] Şu resimleri görünce son aşamalarda balıkları çıkarıp bitkiliye döndüğünü düşünmeye başlamıştım. Videoyu veya diğer fotoları görmesem direk telefon açıp soracaktım.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Abi hiç bitkili piranha akvaryumu demedim zaten,ama bitkili akvaryumlara zaafımı biliyorsun sende. Sadece daha iyi olsun diye uğraşıyorum ben ,birazdan yeni video eklicem. Cyrptoları arkaya aldım biraz değiştirdim sanki daha derli toplu oldu. Balıklar büyüsün kolay, veririm içlerinden tabii ki bu arada.. Zaten bu akvaryumda büyümeleri yada sağ kalmaları imkansızlaşacak zamanla
Teşekkürler beğenmenize sevindim.Zaten fotoğrafların bazılarında ortalıkta olmamalarının sebebi hemen arazi olmaları,yem yerken serilikleri göze hoş geliyor ama.
tebrikler...
[/QUOTE]
Beğenmenize sevindim. İş'ten sonra evde kızımla ve akvaryumla uğraşırken aldığım keyfi bana hiçbir şey vermiyor gerçekten. ÖZel mesajınıza cevap verdim bu arada umarım yararım dokunur.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 18:39
Akvaryumunuz çok güzelmiş çok beğendim.
Dizayn mükemmel.
Ayrıca balıklarınızca çok hareketli hiç yerlerinde durmuyorlar maşallah.
Dizayn mükemmel.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 12:58
[QUOTE=Bf220]Akvaryumunuz çok güzelmiş çok beğendim.
Dizayn mükemmel.
[/QUOTE]
citronx 2010-05-02 12:58:59
Dizayn mükemmel.
[/QUOTE]
Sağolun ,fazla hareketli olmaları hem fotoğraf hemde video çekerken sorun yaratmıyor değil ama
Biraz daha çekeyim dedim dün akşam fotoğraflarını ,flaşlı olarak hç sevmesemde piranhaları fena olmadı galiba:)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 14:45
Özellikle ilk resimlerde,sanki sualtından nehirde foto çekilmiş gibi.doğal ortama güzel yaklaşılmış.pirana biyotopuna çok da değil ama.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 15:21
Tebrikler abi. Aceba malawi akvaryumunda revizyonamı gitsem diye düşündüm ama bitki bana göre değil sanırım yeşili sevmiyorum :) Sağlıkla büyüt.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 16:08
[QUOTE=dodomixx]Özellikle ilk resimlerde,sanki sualtından nehirde foto çekilmiş gibi.doğal ortama güzel yaklaşılmış.pirana biyotopuna çok da değil ama.[/QUOTE]
Yok Doğukan,biyotop kim? Ben kim? Akvaryum.com da biyotop akvaryumu kurma işini en son becerek üye benimdir herhalde. Yok öyle bir iddaam şahsen. Gözüme güzel göründükçe elimden geleni yapıyorum sadece
Sağolasın kardeşim. Ben yurt dışı forumlarda çok güzel bitkili malawi akvaryumuna şahit oldum açıkçası. Ne kadar doğasına tersmiş gibi dursa da ben güzel bulup beğeniyorsam tamamdır. Yok öyle kurallarım yada tabularım Yeşili sevmez mi insan? Belkide akvaryumda sevmiyor olabilirsin ama bilemem tabii ki.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 16:42
[QUOTE=tugix]Tebrikler abi. Aceba malawi akvaryumunda revizyonamı gitsem diye düşündüm ama bitki bana göre değil sanırım yeşili sevmiyorum :) Sağlıkla büyüt.[/QUOTE]
Ben dahil şu malawilerden kurtulamadı bizim hobiciler. Bir malawi çıgınlığıdır gidiyor. Yurt dışındaki hobiciler çok farklı türler bakıyorlar.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 18:02
Faruk her yeni kare daha güzel geliyor...Ben de anlamam biotop mu değil mi ama gözüme çok güzel geldiği kesin. Elllerine sağlık....