Piranhalarım doymuyor,yeni fotoğraf vid.
İnşallah sizinle tanışma fırsatını elde ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İnşallah sizinle tanışma fırsatını elde ederim.
Mesajınızı okumaya başlayınca aha dedim ne oluyoruzGüzel dilekleriniz ve övgü dolu sözleriniz için teşekkürler. Elimden ne gelirse seve seve yardımcı olurum. Size daha iyisini temenni ederim.
Sağol mod'um
[QUOTE=f.torres]Akvaryum güzelde ATEŞ daha bir güzel maşallah yakışıklı :) [/QUOTE]
Arkadaşım rott aldı, eğer bana da dişi ayarlarsa değiştiriyorum köpeğimi,çünkü veteriner bir arkadaş kırma olduğunu büyük ihtimalle de pitt bull red nose ile kırıldığını söyledi,acaip canım sıkıldı
Sevindim valla böyle bir başlık görünce
Akvaryum çok güzel olmuş.. Balıklarda güzel büyümüşler.. İlk sayfalar ile arasında dağlar kadar fark var balıkların... Eee hakkını veren güzel büyütüyor nede olsa...
Ben değil köpeklerin cinsine göre değerlendirilmesine yüzlerce binlerce lira verilip kedi köpek alınmasına bile karşıyım. Barınaklar sokaklar hayvan dolu. Evsiz olanı ev sahibi yapmak varken israf yapıp cins hayvan almak niye. Barınaklarda bir dünya cins köpek hatta yavruları bile var. 1000 lira iran kedisine vereceğime sokaktan bir yavru alır beslerim. Tabi bu tercih meselesi benim kanaatim böyle , besleyene alana lafım yok.
Ben değil köpeklerin cinsine göre değerlendirilmesine yüzlerce binlerce lira verilip kedi köpek alınmasına bile karşıyım. Barınaklar sokaklar hayvan dolu. Evsiz olanı ev sahibi yapmak varken israf yapıp cins hayvan almak niye. Barınaklarda bir dünya cins köpek hatta yavruları bile var. 1000 lira iran kedisine vereceğime sokaktan bir yavru alır beslerim. Tabi bu tercih meselesi benim kanaatim böyle , besleyene alana lafım yok.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir