Piranhanın Gerçekliği Hakkında Sorum Olcak Anlayan Biri Baksın
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 01:29
Arkadaşlar 5 tane Pirhana geldi. Gerçekliği konusunda şüpheliyim. Kuyruklarında bazılarında solungaç v.b yerlerinde yenmiş ve ısırılmış gibi izler var. Çeneleri yukarıda değil ama dişleri var. Bazılarının alt dudakları az birşey önde. Akvaryumcum yavru dedi. Ankara'dan özel geldiler.
vuslat 2012-10-31 12:14:13
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 06:34
Resimden orjinal natteri gibi görünmüyor. Pacudur balığınız. O ısırıklarda olur gayet normal . Gerçek natteri olsa da görseniz neler oluyor neler .
Benim balıklarım birbirini yedi sayılır birtanesinin kuyruğunu tamamen yok ettiler daha sonrada kuyruk tekrar çıktı bu olay 2 kere oldu.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 09:35
Kesinlikle Pacu
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 12:01
Balığınız kırmızı karınlı Pacudur. Tamamen otçuldur. Dişleri insan dişi gibi düzdür. Bu balıklar para etmiyor. Petshoplara gidip sorup 40 dan 50 den satıyorlar ama geri almıyorlar. Natteri alsaydınız çok güzel olurdu. 6 çete yapardınız. Natterilerin benekleri olur. Alt çeneleri önde olur ve en az 6 lı gruplar halinle beslenmelidir. Etçildir. Natterinin dişleri makas şeklindedir. Çok sivridir. Terk ısırışta avından çok büyük parçalar kopartabilir.vuslat 2012-06-26 12:32:40
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 22:05
Evet arkadaşlar pirenalarım gerçek galiba tam yakından göstermem lazımdı çıkardım birini ağızına sopa parçası verdim ortadan 2 ye ayırdı ayrıca 2 adet japondan 5 dk içinde hiç bişey kalmadı :) ayrıca balıklarımın dişleri sivridir tam yakından gösteremedim k.bparadise22 2012-06-22 22:06:21
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2012 01:38
Çenesinden anladığım kadarıyla pacu bu .
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2012 15:35
Kendinizi neden kandırıyorsunuz ki ortada işte pacu değiştirin bence bunları japon baksanız daha çok zevk alırsınız ama bunlardan hobiden bile soğursunuz bu tamamen şahsi görüşüm tabi..
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 11:19
Resimden anlaşıldığı üzre bunlar pacu.
Gerçer natterilerin çeneleri belirgin şekilde önde olur. Acıktıkları zaman kendi türlerine de merhamet etmez afiyetle tüketirler.
Ayrıca natteriler balıkların kuyruk bölümlerini özellikle seviyor :)