plastik akvaryumlar
Arkadaşlar biraz betta akvaryumu gibi kısaca betta akvaryumunun büyüğü denebilir.discuslover kullanıcı isimli arkadaş belkide bunu görmemiştir.Onun hangisini gördüğünü bilemiyorum ama bende bu var yaklaşık bir yıl oldu iki kere velifera 2 kerede aymoly doğurttum o akvaryumda.
SAYGILAR
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
saygılar
Arkadaşlar ben bu akvaryumu pendik yeşilpapağan akvaryumcusundan aldım.
SAYGILAR
[/QUOTE]
Barış Bey bende Pendik'te oturyorum benim de alışveriş ettiğim akvaryumcu yeşilpapağan acaba bu akvaryumların bir ismi varmı?
Kİmyasal olarak bir zarar vereceğini düşünmüyorum çünkü birçoğumuzun içtiği sular da o plastiklerin içinde duruyor.
Saygılar...
En iyisi denemek için bir tane almak
Eğer birşey olmazsa bundan sonrakileri ben plastik alırım.
Bana çok ideal gibi geldi.
Ama ilk önce denemek lazım.
Aykut Bey belli bir ismi yok girişte tam karşıda ciklit yavruları akvaryumunun üstünde duruyorlar.Daha bugün oradaydım ilaç almak için.Yalnız dikkatimi çekti o akvaryumların daha küçükleri de var.Tahminen 15 litre alıyordur herhalde.Ama küçükler.Bunlar betta akvaryumu.Kadıköydeki akvaryumcuların birinde büyük bir akvaryum gördüm adam 100 litreye yakın dedi ama pek güvenemedim çünkü 100 kiloya yakın suyu bir plastik nasıl sağlam tutar?Ama fiyatını sormamıştım.Genede ucuzdur aynı boydaki akvaryumdan.
SAYGILAR
[QUOTE=curly89]strafor akvaryumlar demişsin bunlar nasıl olyor ısıtıcı strafora zarar vermez mi? [/QUOTE]
Straforun hiç bir zararı olmaz ama köpüklü olanları değil düz ısı yalıtım için olanlardan yaptırırsanız su akıtmaz çünkü ben beta üretimi amaçlı köpük strafordan yararlandım fakat göremediğim kadar küçük deliklerden su akıtıyor, şimdi ısı yalıtımı için olanlardan alıcağım ve onların su sızdırmadığına eminim onlardan yapıcam ben tavsiye ederim.