P.Nattereri Tankım(Yeni fotoğraflar eklendi)
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 22:35
[QUOTE=murat006]Hep pirana beslemek istedim bayram sonrası 100*60*40 (h) tank geliyor pirana olmaz diyerek yapmıyorum biri desteklese pirana olabilir. Aslında pirana mı yapsam. [/QUOTE]
Murat dediğin hacim 6 tane piranha için minimum olan uygun hacimdir yani 6 tane nattereri rahatlıkla bakabilirsin emin ol tabi daha büyük olsa daha güzel olurdu fakat 240 litreyede 6 tane olur bence hiç düşünme bile bende geçen gün düşündün nattereri tankımı challengermı yapsam diye ama nattereri varken bana göre çok az balık bakılmaya değer.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 22:40
Yarın kum işini hallettikten sonra birkaç toptancı gezeceğim. Birinde geçen pirana görmüştüm fiyatıda uygun gelmişti.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 22:57
Akvaryum dizaynına söleyecek sözüm yok ama türü benim içime hiç sinmiyor.Tabi herkesin zevki kendine ama ben olsam dıscus gibi nadide türler beslerdim.Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 23:24
Şafak bey merhaba,
Ben tankınızıda türünüzüde çok beyendim..S
Sadece nacizane tavsiyem ortaya üzüm kökleri gibi olan dallı bir ağaç koysanız sanki daha da tankı dolgun gösteriri ve daha doğalmış gibi bir hava katabilir...
Kolay gelsin...
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 21:58
[QUOTE=asichackal]İnşallah ilerde dip çekimi vs sırasında yaralanma falan olmaz. [/QUOTE]
İnşallah.Şuana kadar 1 kere ısırıldım oda hayvanları yemlerken yanlışlıkla parmağın tanka girmesi ile oldu.