POSO ORANGE
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 01:04
Elinize sağlık çok güzel bir tank, İnşallah gönlünüze göre bir tür alıp beslersiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 13:12
[QUOTE=9.KÖY]Emin abi tank güzel duruyor.Maşallah sade ve güzel.
İnşallah en kısa zamanda aklındaki canlılarada kavuşur tankı tamamlarsın.
[/QUOTE]
[QUOTE=ibrahim35]Elinize sağlık çok güzel bir tank, İnşallah gönlünüze göre bir tür alıp beslersiniz. [/QUOTE]
emin07 2012-01-05 13:14:56
İnşallah en kısa zamanda aklındaki canlılarada kavuşur tankı tamamlarsın.
[/QUOTE]
Teşekkürler Mert kardeş inşallah uygun canlıları en kısa sürede buluruz
Saygılar
[QUOTE=ibrahim35]Elinize sağlık çok güzel bir tank, İnşallah gönlünüze göre bir tür alıp beslersiniz. [/QUOTE]
Teşekkür ederim İbrahim bey arayış içersindeyiz bakalım hayırlısı
Saygılar
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 11:51
Bu türü farklı bir tanıtımda görmüştüm geçenlerde, gerçekten de orjinal bir görüntüsü var. Kabuklu sevenler için çok güzel. Ben de uzun zaman çeşitli elma salyangozları besledim; sarı, albino, mavi, kahverengi çizgili... Sanırım hevesimi aldığımdan bir süre salyangoz düşünmüyorum ama böyle güzel türlerin ülkemize girdiğini gördükçe çok seviniyorum. Güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 12:25
[QUOTE=gulay]Bu türü farklı bir tanıtımda görmüştüm geçenlerde, gerçekten de orjinal bir görüntüsü var. Kabuklu sevenler için çok güzel. Ben de uzun zaman çeşitli elma salyangozları besledim; sarı, albino, mavi, kahverengi çizgili... Sanırım hevesimi aldığımdan bir süre salyangoz düşünmüyorum ama böyle güzel türlerin ülkemize girdiğini gördükçe çok seviniyorum. Güle güle besleyin.[/QUOTE]
emin07 2012-01-06 12:27:58
Aslında Gülay hanım bende tesadüfen resmini görüp çok beğendiğimden araştırdım ve baktım tropheusların su şartlarına uygun tanka değişik bir hava katması açısından aldım inşallah üretmeyi başarıp isteyenlerle paylaşabilirim
Saygılar
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 13:46
Kurulumunuz güzel.Balıklarla daha da güzel olcak.Sağlıklı büyütürsünüz..
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 11:01
Tebrik ederim Emin,
ERDAL AY / DESPA 2012-01-07 11:02:23
Güzel bir kurulum iyi bir dekorasyon yapmışsın. Eline emeğine sağlık
İnşallah emeklerin karşılığını bol bol yavrularla alırsın...
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 08:54
Erdal abi teşekkür ederim beğenmene sevindim yavru alacağım günlerden önce açıkcası isteiğim gibi bir balığa kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum
Saygılar
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 21:58
Abi maşallah akvaryum çok güzel görünüyor sade ve hoş. İnşallah istediğin türede kavuşmak en yakın zamanda nasip olur.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2012 11:53
[QUOTE=bar0n]Emin çok sevindim senın adına bırakma zaten aga :) gerek yok hayırlısı olsun ne düşünüyorsun aklında ne var?
[/QUOTE]
Valla üstad bu iş öyle böyle bir hastalık demeye gerek yok diye düşünüyorum 18 yıllık arkadaşım sigaradan vazgeçtim ama tropheus sevdasından vazgeçemedim nasıl bir bağımlılık çözemedim çözebilen varsa işin sırrını bana da anlatırsa memnun olucam aklımdaki türe gelince allah nasip ederse kriza gold inşallah
Saygılar
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 22:46
Vatozların hayırlı uğurlu olsun Emin. Dediğine göre çalışmaya başlamışlar, uyum sıkıntısı çekmedikleri ve alışmış olduklarının bir göstergesi. Balık takviyesi zamanın geldi artık diye düşünüyorum