profil sehpa
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 22:24
100*40*30 luk akvaryumun altına demirden profil yaptırcam.Acaba yerden yüksekliği ideal kaç cm olmalı?Birde Ankarada yaptırabileceğim biryer önerirseniz sevinirim.Bol yavrulu günler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2008 19:41
Yüksekliğini, oturup izleyebileceğin yere göre ayarlamalısın. Ben 75
yaptırmıştım. Oturduğum yer daha alçak kaldığı için ışık gözümü
alıyordu. 60-65 benim için idealmiş
Sen de en çok bakacağın noktaya göre bir yükseklik belirle ki, sonradan pişman olmayasın.Seti IV 2008-05-29 19:42:23
Sen de en çok bakacağın noktaya göre bir yükseklik belirle ki, sonradan pişman olmayasın.
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2008 19:53
Ben 70cm yaptırdım çok da güzel oldu.Tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2008 15:23
Bencede oturup başınızı yukarı kaldırmaya gerek kalmadan izleyebilecğiniz boyda yaptırmanızı tavsiye ediyorum. benimkide yerden yüksekliği 68cm. çok uygun gerçekten hoşunuza gidecek. birde daha yüksek yaptırırsanız, temizlik yapmak istediğinizde veya canlıyı, kayayı bitkiyi vs. koymak veya çıkartmak için illaki bir sandalyenin üzerine çıkmanız gerekebilir. daha zahmetli ve yorucu olacaktır. saygılar
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2008 16:00
Benimde 70 cm sizde 65-90 cm arası yaptırırsanız göz zekkinide kaçırmamış olursunuz.Arkadaşların dediklerine de sonuna kadar katılıyorum.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2008 17:44
Geçen hafta bende yaptırdım akvaryumun yüksekliğini (50cm) strafor ve cam kalınlığı vs de hesaplayarak artı yüksek olması biraz ürkütücü geldi ve 60 cm de karar kıldım iyi yapmışım :D
seraslan 2008-05-30 17:46:45
Sizin yükseklik 40cm olduğuna göre 70 uygun olabilir derim oturduğunuz yerden normal görünmesi için deneme yapın bence.
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2008 11:17
Ne kadara mal ettiniz acaba