Pure Golden Eş Discuslarım
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 00:32
Pure Golden Eş Discuslarım diye başlığı yazarken sıkılarak yazdım. Umarım sevgili Barış Er dostum bana gücenmez.
E_C_N 2010-03-09 00:35:36
Discus gerçekten beslerken insana haz veren nadide bir canlı. Daha önce formdan satın almış olduğum discuslarımı malesef ısıtıcıya kurban verdim. Ziyadesiyle bu olay beni çok üzdü.
Nasip olacak ya! formdan da takip ettiğim Barış beyin discuslarını aldım. Bu bir sevda işte, bazen can sıkıcı durumlar olsada insan vaz geçemiyor. David Lim menşeili Pure Golden eşler yeni yuvalarındalar. Allah nasip ederse gelişmeleri sizlerle paylaşacam. Şimdilik bir adet resim ekliyorum.
Saygılarımla,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 22:44
Şu başlığa maşallah hayırlı olsun yazarken bile çekine çekine yazıyorum. Başlık kapatılır felan diye. Amma yinede nazar gelmesin yazıyorum. Gani gani yavru almak nasip olsun. Uzun süreler sizi memnun edeceklerine eminim.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2010 01:17
Çok şükür şu an itibari ile Pure Golden discuslarım yavrularını sırtlarına aldılar. İlk tecrübeleri olmalarına rağmen yavrularına karşı oldukça ilgililer. Bir iki gün içerisinde fotoğrafları ile paylaşımda bulunacam. Yine bu zaman içerisinde faydasını gördüğüm tecrübeleride discusseverlerle paylaşacağım.
E_C_N 2010-04-05 00:44:01
Saygılarımla,
Barış Er kardeşime teşekkürü borç bilirim.
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 20:52
[QUOTE=E_C_N]Çok şükür şu an itibari ile Pure Golden discuslarım yavrularını sırtlarına aldılar. İlk tecrübeleri olmalarına rağmen yavrularına karşı oldukça ilgililer. Bir iki gün içerisinde fotoğrafları ile paylaşımda bulunacam. Yine bu zaman içerisinde faydasını gördüğüm tecrübeleride discusseverlerle paylaşacağım.
Merakla resim ve bilgileri bekliyoruz..
Tebrikler bu arada..
Saygılarımla,
Barış Er kardeşime teşekkürü borç bilirim.
[/QUOTE]Merakla resim ve bilgileri bekliyoruz..
Tebrikler bu arada..
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 00:30
Uzun bir zamandır fotoğraf eklemeye fırsat bulamadım. Bu ara disklerde bayağı büyüdüler. Eşlerin ilk yavru tecrübeleri oldu. 12 adet yavru var. Neden az diye sorulursa, eşler bana geldiğin aşırı stres içinde idiler. Malum hem yol yorgunluğu hem de farklı bir ortama geldiler. Bunu bir ayda anca üzerinden atabildiler. Yem hiç yemediler. Yumurtaların az olması ve yeterince döllenmemesi nedenler arasında sayılabilir.
Buyurun fotoğralar,
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 07:41
Maşallah Allah nazardan saklasın gerçekten çok güzeller, iyi günlerde beslemeniz dileğiyle,
Sağlıklı balıklar,
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 19:03
Ercan abi,yavruların hayırlı olsun.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 01:23
Balıklarınız cok güzel artemiaya başladınız mı ? Su degişimleri ne durumda , su piresi veriyormusunuz ? ( parola 74 )
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 11:24
Hasan bey, Semih kardeşimiz konuyu yeni fark ederek tebrik yazmış. Yavrular 4 aylık oldular. Şu an kuru yem yiyorlar. Su piresi temin edemedim. Alakanıza teşekkür ediyorum.
E_C_N 2010-09-09 11:25:24
Saygılar,