Pvc den kapak (resimli kendi imalatım)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 15:25
Bu şekil bir L pvc kestiriyorsunuz. Ve yanlarına onun ufağından kestirerek akvaryumu yanlarından tutmasına olanak sağlıyoruz. Daha sonra florasan aparatlarını ekliyorsunuz. İşte size bir kapak. İsteğe bağlı olarakta benim koyduğum gibi bir anahtar. Bir sitede görmüştüm bundan ama ben ondan önce akıl etmiştim ben yaptıralı o kişi yaptığından ben 1 sene önce yapmıştım:) Hem rahat ve kullanışlı bir kapak oluyor temizlemeside kolay
aLkIn 2007-07-28 16:11:28
(Yanlardaki küçük pvc leri vidayla tutturuyoruz birazda silikonla işi sağlamlaştırabiliriz)
2.5 sene oldu hala pırıl pırıl banamısın demedi:))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2007 01:42
Paylasım icin cok tesekkurler, ben de ne zamandır yapımı kolay bir kapak projesi arıyordur. En kısa zamanda deneyecegim.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2007 02:41
Cam a cam akvaryumlar özelliklede yavruluklar için birebir bence. Hem maliyeti düşürüp hem göze hitap etmek güzel. Elinize sağlık. Kaydettim resimleri,söz satmak yok projenizi. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2007 20:57
[QUOTE=bydark]dostum sen akvaryumu nasıl yaptın[/QUOTE]
Herkez nasıl yaptıysa öyle:) Camları kestirdim eve getirdim yapıştırdım:)...
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2007 19:11
Bende buna benzer bir kapak yapımı sunmuştum.
Buna ek olarak içini folyoyla kaplamak ışığın biraz daha yansımasına olanak tanır. Görünümün daha güzel olması içinse üzeri ahşap görünümlü yapışkanlı kaplamayla kaplanabilir. Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 15:53
Kimin önce yada sonra yaptığı önemli değil, önemli olan burda yardımlaşarak çok daha güzel fikirlere projelere imza atmaktır. Sizinki benim kullandığım malzemeye göre daha bi güzel görünüşlü olmuş. Benim elimde köşe şeklinde fazladan bir plastik vardı değerlendirdim. Saygılarımla.