Pygocentrus Cariba Piranha
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 16:19
Merhaba iyi günler malawi maceram geçen hafta son buldu başka tür besleyeceğim için eşe dosta dağıttım. 720 litre tankım var Pygocentrus cariba cinsi olan piranha balığı beslemek istiyorum ama Ankara'da bulamadım nerden nasıl temin edebilirim bilgilendirirseniz sevinirim.
CoentraoWTD 2015-03-20 16:20:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 16:23
Amazon akvaryum - Ces akvaryum ve son tercih ( Cafer Akartek - Tanganyika Akvaryum/ Beylikdüzü,mümkünse görerek alış-veriş yapın).Bu tarz türleri getirenler arasında.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 16:28
Cariba bulamazsam natteri ile başlayacağım artık.
[QUOTE=mustafakısacık]Amazon akvaryum - Ces akvaryum ve son tercih ( Cafer Akartek - Tanganyika Akvaryum/ Beylikdüzü,mümkünse görerek alış-veriş yapın).Bu tarz türleri getirenler arasında.[/QUOTE]
Teşekkürler iş nedeniyle Ankara dışına gidemeyebilirim ama tanıdıklarım var aracı sokarak alabilirim
[QUOTE=mustafakısacık]Amazon akvaryum - Ces akvaryum ve son tercih ( Cafer Akartek - Tanganyika Akvaryum/ Beylikdüzü,mümkünse görerek alış-veriş yapın).Bu tarz türleri getirenler arasında.[/QUOTE]
Teşekkürler iş nedeniyle Ankara dışına gidemeyebilirim ama tanıdıklarım var aracı sokarak alabilirim
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 18:00
Arkadaslar aquaponic sistemle akvaryumda sebze yetistirmek mumkunmu acaba? coentraoWTD kardes senden de ozur dilerim konuyu buraya actigim icin.