Rampa
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Not:Silikon akvaryum silikonu olması lazım
Evet gayet mantıklı camın üzerine önce çakıl taşlarını daha sonrada arada kalan boşlukların görünmemesi için ve daha doğal bir görüntü yakalaman için aralarınıda kumla doldurusan eminim çok daha doğal ve hoş bi görüntü yakalarsın
[QUOTE=SuBuAsK]Not:Silikon akvaryum silikonu olması lazım [/QUOTE]
Henkel Sista Antibakteriyel Akvaryum Silikonu
Selam arkadaşlara katılıyorum,bir öneride ben vereyim bir kaya parçasını kablo geçirebilecegin şekilde del ve akvaryumun arka kısmına kayananın 4/3 üçünü suya sallaman yeterli en kolay çözüm bence.2,5luk anti kron kabloyla daha iyi oluyor arka cama takıyorsun.başarılar.
Selam arkadaşlara katılıyorum,bir öneride ben vereyim bir kaya parçasını kablo geçirebilecegin şekilde del ve akvaryumun arka kısmına kayananın 4/3 üçünü suya sallaman yeterli en kolay çözüm bence.2,5luk anti kron kabloyla daha iyi oluyor arka cama takıyorsun.başarılar.
[/QUOTE]
+1
Slm ben sana sadece fikir vermesi amacıyla bi resim koyuyorum.belki bi faydası olur
http://img95.imageshack.us/my.php?image=akvaryum1dm1.jpg
Slm ben sana sadece fikir vermesi amacıyla bi resim koyuyorum.belki bi faydası olur
http://img95.imageshack.us/my.php?image=akvaryum1dm1.jpg
[/QUOTE]
Erhan bey insanın hayal gücünü harekete geçiren bir çalışma Aklıma buna benzer formatda paludaryum ile teraryum arası birşey geldi hemen
Saygılar.
Erhan bey insanın hayal gücünü harekete geçiren bir çalışma Aklıma buna benzer formatda paludaryum ile teraryum arası birşey geldi hemen
Saygılar.
[/QUOTE]Vallahi hayata geçirirseniz de mutlaka görmek isterim.