Red Dragon Flower Horn (Murtaza)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Süper görüntüler...Eminim siz bunlardan da yavru alırsınız...Sağlıklı balıklar...Saygılar...
Öncelikle merhaba konuyu yeni gördüm maşallah nazar değmesin çok guzel bir çift arkadaşlara bir kaç sorum olacak
1)1çift Fh için 200litre yeterlimidir?
2)yavrudan yetiştirip mi eş tutturmalıyım yoksa yetişkin birer Fh mı almalıyım? Burdaki akvaryumcu arkadaşım yetişkinken eş tutturman zor olur erkek fh dişiyi öldürebilir dedi o yüzden aklıma takıldı yavrudan buyutup ugrasmak biraz zahmetli oluyorda :D
Öncelikle merhaba konuyu yeni gördüm maşallah nazar değmesin çok guzel bir çift arkadaşlara bir kaç sorum olacak
1)1çift Fh için 200litre yeterlimidir?
2)yavrudan yetiştirip mi eş tutturmalıyım yoksa yetişkin birer Fh mı almalıyım? Burdaki akvaryumcu arkadaşım yetişkinken eş tutturman zor olur erkek fh dişiyi öldürebilir dedi o yüzden aklıma takıldı yavrudan buyutup ugrasmak biraz zahmetli oluyorda :D
[/QUOTE]Teşekkür ederim.
200 litre yeterli bir hacim değildir. En azından 300 litre olması gerekir ki bu da sizi 3 sene kadar idare eder. Sonrasında ise 400 litre veya daha büyük hacimde su gerekir.
Büyükten eş tutturmak çok riskli ve zordur. Yüksek ihtimalle dişinin ölümü ile sonuçlanacaktır. Tecrübe gerektirir. Size tavsiyem yavrudan alıp eşleştirmeniz.
Sıdıka ile Murtaza dün gece itibari ile ilk yumurtalarını döktüler. Strese sokmamak için fotoğraf çekmedim. Yumurtalar karardığında fotoğrafları çeker paylaşırım.
Saygılarımla.