Red Rainbow Kantalamba(İki dişinin ağzı dolu,çiftleşme videosu 7'de)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 17:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 00:08
[QUOTE=umut07]Emirhan bey maşallah çok güzeller. Sağlık ve bol yavru dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler Umut Bey,yavru için bende sabırsızlıkla bekliyorum.
[QUOTE=nüfus181]Çok güzel balıklarınız var nazar boncuğunu hak ediyorlar.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 00:21
Emirhan bey video paylaşımı yapsanızda böyle bir koloniyi izleyerek gözümüzün pasın atsak ne güzel olurdu.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 22:38
Arkadaşlar videoyu sonunda ekleyebildim yorumlarınızı bekliyorum.
emrdyg 2011-02-09 22:39:01
Buyrun
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xgymey_f0-red-rainbow-kantalamba-kolonim_animals[/VID]
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 23:40
Emirhan bey, mustafa beyin dediklerine katılıyorum.Sizden daha güzel bir vido paylaşımı bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 00:16
Maşallah emirhan balıklar hergeçen güzelleşiyor ama yavrularını da görmek istiyoruz:)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 19:43
Maşallah emirhan çok hareketliler keşke yemlemeden çekim yapsaydın ozaman daha hareketsiz olurlardı bu güzellikleri daha iyi izlerdik normal hallerinide görmek isteriz.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 23:08
Merhabalar gerçekten Maşallah demeden bakmak bile istemiyor insan , Balıklarınız için hayırlı ve bol yavrulu olsunlar demek isterim , bol bol resimle bizleri çokça sevindirebilirsiniz )) Saygılar , sağlıklı balıklar .
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 23:47
[QUOTE=deepseapet]Maşallah emirhan balıklar hergeçen güzelleşiyor ama yavrularını da görmek istiyoruz:)[/QUOTE]
Teşekkürler Oğuzhan Abi yavru konusunda bende sabırsızlıkla bekliyorum.
[QUOTE=nüfus181]Maşallah emirhan çok hareketliler keşke yemlemeden çekim yapsaydın ozaman daha hareketsiz olurlardı bu güzellikleri daha iyi izlerdik normal hallerinide görmek isteriz. [/QUOTE]
Teşekkürler İsmail en yakın zamanda çok daha güzel video ve fotoğrafları ekleyeceğim bu sefer yemleme yapmayacağım :).
[QUOTE=celik06]Merhabalar gerçekten Maşallah demeden bakmak bile istemiyor insan , Balıklarınız için hayırlı ve bol yavrulu olsunlar demek isterim , bol bol resimle bizleri çokça sevindirebilirsiniz )) Saygılar , sağlıklı balıklar . [/QUOTE]
İyi dilekleriniz için teşekkürler İbrahim bey yeni fotoğrafları ve gelişmeleri elimden geldiğince sürekli eklemeye çalışacağım ,inşallah en kısa zamanda yavru haberlerinide sizlerle paylaşırım.
Arkadaşlar başlığımdanda anlaşılacağı üzere bugün kolonime 1erkek 1 dişi F0 Eretmodus Kasanga ekledim hareketleri ve özellikle renkleri beni cezbetti.Birkaç gün içinde yeni fotoğraflar ekleyeceğim.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 23:54
Yeni balıklarınızda hayırlı olsun allah güzel birşekilde besletip yavrularınıda görmenizi nasipeder inşallah. Ayrıca balıklarınız çok sağlıklı görünüyorlar (MAŞŞALLAH) sizinde dediğiniz gibi birde yemleme yapmadan bir video yaparsanız hiyararşi durumlarınıda görmek isteriz. Saygılar.