Red Rainbow Kasanga F0 Dekordeğişti syf.4 Video sfy.5 te
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumunuz hoş olmuş Haftaya Redrainbow nasib olursa ilave olarak kayseriden bende alacagım. 1-3 biraz sıkıntı oluşturabilir bu büyüklükteki bir akvaryum 7-8 balık rahatlıkla bakabilirsiniz ortalama 30 litre yapar buda tavsiye edilen bir oran.2e-5veya 6 dişi daha ideal..Saglıklı hobiler dilerim.
Akvaryumunuz hoş olmuş Haftaya Redrainbow nasib olursa ilave olarak kayseriden bende alacagım. 1-3 biraz sıkıntı oluşturabilir bu büyüklükteki bir akvaryum 7-8 balık rahatlıkla bakabilirsiniz ortalama 30 litre yapar buda tavsiye edilen bir oran.2e-5veya 6 dişi daha ideal..Saglıklı hobiler dilerim.
[/QUOTE][QUOTE=waysee]Ersin bey yeni gelecek balıklarınız şimdiden hayırlı olsun diyorum.Akvaryum dekoru değişik bir tarz olmuş uygulananın tam zıttı olmuş ama sizin için bir problem teşkil etmiyorsa gözünüze ve balıklarınıza bir yan etkisi yoksa hiç bir sakıncası yok demektir [/QUOTE] Çok teşekkür ederim. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ''Göz Zevki'' çok güzel bir şekilde yorum yapmışsınız sağolun. Ama yaza söz veriyorum :) mercan kırığı kum yaza yapıcam şu soğuk havalarda buna cesaretim yok hem bana zorluk hemde balıklar için problem. Tekrar teşekkür ederim.
Merhaba, eğer balık sayınızı arttırmak isterseniz tavsiye ederim akvaryum küçük olduğundan dolayı 1 den fazla erkek tavsiye etmem ki 1 erkekle daha iyi verim alırsınız. Sonradan ek yaparsanız 3 yada 4 dişi eklemenizi tavsiye ederim. 1e 6d yada 1e 7d gibi.
Saygılar.
Merhaba, eğer balık sayınızı arttırmak isterseniz tavsiye ederim akvaryum küçük olduğundan dolayı 1 den fazla erkek tavsiye etmem ki 1 erkekle daha iyi verim alırsınız. Sonradan ek yaparsanız 3 yada 4 dişi eklemenizi tavsiye ederim. 1e 6d yada 1e 7d gibi.
[/QUOTE] Teşekkür ederim. İlk önce 1 erkek 3 dişi alıcam çünkü bütçem o kadar :) ileri tarihte de dişi takviyem muhakkak olucak.[QUOTE=Fish45]Hagen kum kullanmak akvaryumu boğuyor normalde ama sizin akvaryumunuza yakışmış bence ve dekoru çok hoşuma gitti sağlıklı balıklar yetiştirir bol bol yavru alırsınız inşallah.
Saygılar.
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim. Amacım göze hitap edicek bir şeyler yaratmak.
Ersin bey akvaryumunuzu siyaha boyayıp kumunuzu beyaz kuvatz yapın en iyisi siz :) böylellikle 2 tarafta mutlu olur. Hem siz hem balıklar :)
Beklemiş olduğum 1 erkek 3 dişi Red Rainbow Kasangalarım geldi. Sabah 06:10 da gelen otobüsle balıkları aldım :) Öncelikle LD Akvaryumdan Salih ve Lütfullah bey'e teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz balıkları ele alınca F0 Oldukları zaten belli oluyor. İlk resimleri siz değerli dostlarım ile paylaşıyorum.