Red Rainbow Kasanga Yavrularım
Dikkat ederseniz eklenen resimdeki iki balıkta aynı balıktır.Tek fark sırt yüzgeçinin mavi tonlarında olması mı?Yoksa gövde kısmında sarının fazla olması mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dikkat ederseniz eklenen resimdeki iki balıkta aynı balıktır.Tek fark sırt yüzgeçinin mavi tonlarında olması mı?Yoksa gövde kısmında sarının fazla olması mı?
Peki Hikmet haklısın . Ne anlatsam anlamak istemediğin için bu konu benım açımdan kapanmıstır .
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İyide abicim zaten vardı denmedi . Moori kasanga var ve satılıyor . Anlaşılmayan kısım nedir ? Literatürde yok ithalatçılarda var.
İyide abicim zaten vardı denmedi . Moori kasanga var ve satılıyor . Anlaşılmayan kısım nedir ? Literatürde yok ithalatçılarda var.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yok okudum sen benim literatürde yok derken demek istediğimi anlamadın yada ben anlatamadım . Hikmet'cim boşver bu konusmakla bitmez . Moori kasanga yok diye ( bas bas bağırsalarda var olduğu gerçeği yadsınamaz ) konuşanlarda gayet iyi biliyorki böyle bir balık var. İthalatçılarda satıyor . Literaturde var yok orası çok bağlamıyor beni , beni ilgilendiren kısmı bu balık var. Çokda güzel bir balık . Herkes 110 ytl veripte red rainbow yada ilangi yada musanga alamayabilir. Seninde bahsettiğin sadece bende olsun egosu biraz ters banada .