Red Rainbowlarım...
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 20:08
Fotoğraf: VAR
Fotolar cepten cekildi o yüzden biraz bozuklar inşallah ileride daha güzellerini eklerim.
Boyut (cm): 110+ 55+55
Kapasite (litre):330
Canlılar: F0 Red Rainbow 2e 8d
Malzemeler: Fluval 305 dış filtre, Ehıem 2012 iç filtre, Atman 9500 hava motoru...
Akvaryum Bakımı: Daha yeni kuruldu suyum tam oturduktan sonra haftalık %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tropical spırulına super forte granulat, Tropical spırulına super forte flakes, Tropical vegetabin A , Tropical spirulına flakes, Nls thera +A, Dainichi veggıe deluxe
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Buffer, Salt ve Azoo aquaguard
Boyut (cm): 110+ 55+55
Kapasite (litre):330
Canlılar: F0 Red Rainbow 2e 8d
Malzemeler: Fluval 305 dış filtre, Ehıem 2012 iç filtre, Atman 9500 hava motoru...
Akvaryum Bakımı: Daha yeni kuruldu suyum tam oturduktan sonra haftalık %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tropical spırulına super forte granulat, Tropical spırulına super forte flakes, Tropical vegetabin A , Tropical spirulına flakes, Nls thera +A, Dainichi veggıe deluxe
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Buffer, Salt ve Azoo aquaguard
Evet arkadaşlar Tropheus türünde daha acemiyim. Bir sene öncesinde yavru duboisi beslemiştim ama 15 yavrudan 5 ini 2 günde kaybedince tropheus serüvenim başlamadan bitmişti. Şimdide yeni aldıgım ve renklerine hayran olduğum tropheuslarla yeniden başlıyorum.
Sizden ricam balıklarım yemleri nasıl ve haftalık mı günlükmü yem programı uygulayayım.
Şimdiden önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...
Balıklarımı Deep sea center afrika ithalatıdır. Burdan Metehan abiye bol bol selam ve sevgilerle balıklarımın hepsini secerek verdiği icin. Sezai abi sanada herşey için cok teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 21:17
Dizayn çok hoş.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 23:19
Akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun,akvaryumunuzun dizaynı çok hoş ve gerçekten çok güzel bir tür edinmişsiniz.Sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavrular alırsınız inşallah.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 00:08
Akvaryumun ve balıkların hayırlı olsun inşallah bolbol yavrularınıda görürsün yazdığın yemlerin hepsi uygun fazla yemleme yapma yiyebileceği kadar ver az az ama sıksık vermek en iyisidir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 08:24
Güzel bir tür seçmişsiniz tebrikler balıkları tanka ne zaman eklediniz sanki stresli gibi görünüyorlar birde merak ettim sanki yavruluktada balık var gibi sağlıklı bol yavru almanızı dilerim £mÏÑ_07 2011-03-03 08:26:02
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 08:35
Dizayn hoşda balıkları biraz yalnız bırak ışık pek açma bi alışşsınlar kardeşim bidaha hobiden soğumanı istemeyiz sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 09:02
Kardeşim öncelikle akvayumun hayırlı olsun senin gibi deyerli bir kardeşime yardımcı olduysan ne mutlu bana balıkların hasını seçmisin kardeşim unutmaki herzaman yanındayım?saygılaar ömerim(metehan abi balıkları güzelik salonundamı getiriyorsunuz)
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 10:49
[QUOTE=sezai_34]
Kardeşim öncelikle akvayumun hayırlı olsun senin gibi deyerli bir kardeşime yardımcı olduysan ne mutlu bana balıkların hasını seçmisin kardeşim unutmaki herzaman yanındayım?saygılaar ömerim(metehan abi balıkları güzelik salonundamı getiriyorsunuz)
[/QUOTE]Metehan abi balıkların yanından pek ayrılmıyorki. Pek makyaj yaparken göremedim :) ama harika balıkları var.