red reinbowlarım
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:48
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*70*60
Kapasite (litre):420lt
Canlılar:10dişi 3erkek
Malzemeler:sump malzemeleri
Akvaryum Bakımı:haftada bir 100/20su değişimi
Kullanılan Yemler:her çeşit var:D
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:ilaçlar hastalığa göre değişir
cengizz 2010-07-16 00:20:52
Boyut (cm):100*70*60
Kapasite (litre):420lt
Canlılar:10dişi 3erkek
Malzemeler:sump malzemeleri
Akvaryum Bakımı:haftada bir 100/20su değişimi
Kullanılan Yemler:her çeşit var:D
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:ilaçlar hastalığa göre değişir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:49
İlk maşallah benden gelsin :)
şuanki tankımdan sıkıldığım an besleyeceğim türler arasında sanırım ilk sırada bu veletler tekrar maşallah
sonmezhk 2010-07-15 23:51:33
şuanki tankımdan sıkıldığım an besleyeceğim türler arasında sanırım ilk sırada bu veletler tekrar maşallah
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:50
Cengiz abi balıkların cok güzel sağlıklı balıklar fakat fotoğratan mı olsa gerek akvaryum pek 420 ltyi andırmıyor gibi:/
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:55
Teşekkür ederim yorumunuz için akvaryumun uzunluk 100cm genişilik 70cm yükseklik 60 cm hesaplarsanız ortaya çıkıyor hacmi
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:57
Cengiz kardeşim bu arada sormamda sakınca yoksa balıkları nereden temin ettiniz yani bu boyda böyle bir koloni bulmak kolay değil
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 23:57
Size bir şey söylemedim bazen fotoğraflar kandırabiliyor insanı:)Benim 96 lt akvaryumumda 30 lt gibi çıkmıştı:)
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 00:00
Bu balıklar ilk olarak cafer beyden alınma tanganika akvaryum sonra kayseriye akrilik nickli levent beyden bana gelme balıklar yani sıfır değiller ama az kullanılmış 2.el :D
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 00:05
Selamün Aleyküm sevgili dostum Cengiz hayırlı olsun diyelim ilk önce balıklarınada MAŞALLAH ' ları var gerçekten çok güzeller Mevla en kısa zaman yavrularınıda göstersin ama seni tanıyorsam bunlardan yavru almadan bırakmazsın neyse daha sonra görüşmek üzere İnşallah saygılar.
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 00:06
A.S kardeşim sağolasın yorumun için allahın izniyle almadan bırakmam dediğin gibi ağzı dolular var zaten şu anda bekliyoruz bakalım kısmet tabi herşey teşekkür ederim yorumun için
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 00:13
Cengiz maaşallah Allah nazardan saklasın benim kasakalaweler kadar güzel olmasada idare eder
En kısa zamanda bize bekliyorum Fatih ile beraber yeni akvaryuma yardımınız lazım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 00:16
[QUOTE=selcuk@]
Teşekkür ederim yorumun için. Senin kasakalaweleri zaten geçemezler, gelicem en kısa zamanda, bittiği zaman haber ver gelirim bakalım bir beğenmezsem yeniden yapıcan ama.
bahtiyar 2010-07-16 13:25:39
Cengiz maaşallah Allah nazardan saklasın benim kasakalaweler kadar güzel olmasada idare eder
En kısa zamanda bize bekliyorum Fatih ile beraber yeni akvaryuma yardımınız lazım.[/QUOTE]Teşekkür ederim yorumun için. Senin kasakalaweleri zaten geçemezler, gelicem en kısa zamanda, bittiği zaman haber ver gelirim bakalım bir beğenmezsem yeniden yapıcan ama.
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 12:26
Maşallah Cengiz Abi. Yalnız birşey soracaktım; 3e 10 değilde 2e 10d olsa nasıl olurdu?