Reis sertifikalı erkek yunusum:)4,syf
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2008 15:21
Muammer bey gerçekten erkek yunusun çok süper olacağı çok belli. Size bir sorum olacak bu balık yaklaşık kaç yaşında yada kaç aylık. Benim anlamadığım ortalama bir yunus kaç aylıkken kafa yapmaya başlıyor. Bende erkek bir yunus var aldığım kişi yaklaşık 1 yaşında olduğunu söylüyor eksiği veya fazlası olabilir tam bilemiyor o da ama balıkta henüz kafa bile belli değil yada belli ben anlamıyorum hergün baktığım için :) . Balığın babasını gördüm ve gerçekten güzel bir yunus (Uğur abininkinden güzel olmasada) Akvaryumda 1e 4 dişi var ve 3 dişien yavru aldım. 110*55*65 akvaryum ölçüleri ve düzenli bakımlarını yapıyorum haftalık dip çekimi falan. kullandığım yem sera granugren sera granured ve sera discus red. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çok merak ediyorum gerçekten.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2008 17:42
Balıkların rengine, şekline , herşeyine bayıldım. Çok güzel görünüyorlar. Gerçekten güzel cichlid şu yunus ama benim için cüceleşmesi lazım:P batuhanbayram 2008-01-24 17:43:20
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:22
Yunusumun son hali...
Akın bey,yaşlarını bilmiyorum,Bunu en iyi uğur abi bilir..Söylerse bende sevinirim..Uğur abinin akvaryum şartlarını vs düşününce ben 1 yaşında oldunu tahmin ediyorum..
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:25
Muammer,bu yunus 2007 Ocak ayının yavrularından.Yani yaklaşık 14 aylık oldu.
Çok iyi bakmışsın,balığın her halinden belli iyi bakıldığı.Süper bir erkek olmuş.Çok canlar yakacak bu yakışıklı.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:29
Abi çok teşekkür ederim..Layıkıyla bakmaya çalışıyorum..Çok şükür yavruları alıyorum..
Can yakma meselesine gelince..Her su çekişimden yaklaşık 2 saat sonra çapkınlığa başlıyor..Şuan akvaryumu birbirine katmakla meşkul.
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:32
Yaktı bile Maşallah! Uğur Ağabey senin sayende piyasada safkanlar artıyor. Askerden sonra bende senden yunus almak için sıraya gireceğim Ağabey. İlk aklına gelen akvaryum hacmi olacak biliyorum Ağabey, meraklanma 400-450 litre civarı düşünüyorum ve tek tür.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:43
[QUOTE=Hiko]Yaktı bile Maşallah! Uğur Ağabey senin sayende piyasada safkanlar artıyor. Askerden sonra bende senden yunus almak için sıraya gireceğim Ağabey. İlk aklına gelen akvaryum hacmi olacak biliyorum Ağabey, meraklanma 400-450 litre civarı düşünüyorum ve tek tür.
Saygılar...
[/QUOTE]
Hikmet kardeşim,sen hayırlısı ile askerliğini yap gel,yunus'ların benden.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2008 01:37
Muammer bey balığın güncel fotolarını görebilirmiyiz acaba?
feyzal 2008-03-01 14:38:05
Fotoğraf eklemişsiniz zaten, görememişim.Yunusunuz oldukça gelişip güzelleşmiş.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2008 12:13
Konu ile alakasız mesajları temizledim.Burası tanıtım formu,lütfen bu tanıtım doğrultusunda yorumlarda bulunalım.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar....