(Resimli) Semender yumurtladı :))
[QUOTE=feyzal]HAyırlı olsun.Gelişmelerden bizi haberdar edin.BenCe bir pethopa bilgi almak için danışın.[/QUOTE]
Bende ilk başta sizin gibi düşündüm Mert Bey. ''Bir akvaryumcuya gidip semenderim birşey yemiyor. Acaba ne yapmam gerek?'' dediğimde adam bana ''Ağzına yavru almıştır. Belki ondan yemiyordur...'' deyince sanırım bütün herşeyi yaşayarak öğrenmem gerek diye düşündüm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar az önce yumurtaların son hali nedir diye bakarken çok süper birşey gördüm. yumurtaların bulunduğu kabı hareket ettirdikçe yavruların yumurta içinde hareketlendiklerini gördüm. bugun onları buldugum 6. gunleri...
[QUOTE=baskentli19]Acil resim bekliyoruz[/QUOTE]
[/QUOTE]
+1
[/QUOTE]
+1
[/QUOTE]
+1
Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Son mesaj çok orjinal olmuş. Tam bir ekip çalışması... :)
İlk fırsatta yeni resimleri koyacağım. Fakat şu anda yumurtadan çıkmış değiller. çok küçükler ve foto makinemin close shot özelliği çok iyi değil.
Arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra bu minnacık güzel yavruyu fotoğraflamayı başardım. Onu ilk gördüğümde çok mutlu oldum. Çok tatlı birşey...
Yavruları ne yapmayı planlıyorsunuz acaba? Fikrimce yem yemeye alışmadan doğaya salınmazlarsa, doğa hayatında şansları olmaz. Bu durumda onlara ya siz bakmalısınız ya da bakabileceklere dağıtmalısınız.