(Resimli) Semender yumurtladı :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Bende 12 tane semender var. Eskiden iştahları çok iyiydi hepsi birleşip 15 tane kurutulmuş tubifexi çok güzel yiyorlardı ama şu anda hiç birşey yemiyorlar. Akvaryuma solucan koydum, tam önlerinde kıvır kıvır bi hal oldular. Yiyin beni diyeceklerdi ağızları olsa ama bütün semenderler kafalarını çevirip gitti. Neler denedim neler ama hiç bir şekilde birşey yemediler.
Çözüm olarak birşey önerebilirmisiniz?
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Bende 12 tane semender var. Eskiden iştahları çok iyiydi hepsi birleşip 15 tane kurutulmuş tubifexi çok güzel yiyorlardı ama şu anda hiç birşey yemiyorlar. Akvaryuma solucan koydum, tam önlerinde kıvır kıvır bi hal oldular. Yiyin beni diyeceklerdi ağızları olsa ama bütün semenderler kafalarını çevirip gitti. Neler denedim neler ama hiç bir şekilde birşey yemediler.
Çözüm olarak birşey önerebilirmisiniz?
[/QUOTE]
Onur Bey, aynı durum bende de söz konusu. Yem yemede problem yok ama eskisine göre oldukça iştahsızlar. Önceden solucanı karşıdan görünce koşa koşa gelirlerdi. Şimdi ise ancak yanına atarsam yiyorlar.Sizde de aynı şey söz konusu olduğuna göre ben bunu mevsimsel birşey olarak değerlendiriyorum.
[QUOTE=rakibalik]Ömer bey semenderlerinizi, doğaya bırakmayı düşünüyordunuz. Sanırım çok hoşuna gitti beslemek. Yavru fotoğraflarınızı bekliyoruz. [/QUOTE]
Özgür Bey, doğrusu onları izlemek, elinizle beslemek çok güzel, sonra kendilerine has saf saf hareketleri de çok komik Ama sanırım artık karaya gecmeye basladılar. Çünkü sudan çok karada kalmaya ve daha az yem yemeye başladılar. Bu evrede doğada olmaları en doğrusu diye düşünüyorum. En kısa zamanda hatta bu hafta içinde onları buldugum yerde doğaya bırakacağım. Onlardan hatıra ise onlarca yavru olacak.