(ReSiMLi)MaLaViDeN-TaNgaYikA'ya Geçiş.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2008 17:59
[QUOTE=akvarist]Peki;
Bu yem yememe sürecinde ölme ihtimalleri olabilirmi ?
[/QUOTE]
Hiko 2008-03-17 20:46:37
Bu yem yememe sürecinde ölme ihtimalleri olabilirmi ?
[/QUOTE]
Sizin yem yemiyor dediğinizde bile balık bir iki lokma yiyiyordur. Balıklar açlıktan ölmezler. Özellikle Frontosa gibi dayanıklı bir tür.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 20:32
Frontosaların zaten tabiatı budur.Hangi siteye girerseniz girin ,frontosayı tanıtırken hep az yemle idare ettiklerini söylerler.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 20:51
Frontoza ilk başta yavaş gelişiyor gibi gözlemlenebilir ancak gelişmeleri sürecinde bariz olarak değişiklikleri görecek ve zevk alacaksınız. Çok asil balıklar. Ve tam ergen olmalarına iyi bakıldıkları zaman yaklaşık 1 yıl kadar var desek yanlış olmaz.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 22:01
Akvaryumcumun erkek olarak düşündüğü Frontozam kum kazıyor.
Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Resim ekleyebilirim,isterseniz?8 aylık frontozam daha yavru ama neden böyle birşey yaptı anlamadım.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 22:40
[QUOTE=akvarist]
Akvaryumcumun erkek olarak düşündüğü Frontozam kum kazıyor.
Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Resim ekleyebilirim,isterseniz?8 aylık frontozam daha yavru ama neden böyle birşey yaptı anlamadım.
[/QUOTE]
Bu Frontosaların doğasında vardır. Anormal bir durum yok. Kendine yer seçmek için, yada yavaş yavaş erişkinliğe geçtiği içindir.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 22:53
Pets Family cichlid colour pellet hormonlu bir yemdir.
Balıkların ürmesini engeller ve çok kullanılırsa balıklar kısırlaşır.
ben Sera ve Tetra'nın yemlerini kullanıyorum.Haftada bir yumurta sarısını kurutup veriyorum.Daha 2 gün önce calvustan 100 küsür yavru aldım.
Balıkların ürmesini engeller ve çok kullanılırsa balıklar kısırlaşır.
ben Sera ve Tetra'nın yemlerini kullanıyorum.Haftada bir yumurta sarısını kurutup veriyorum.Daha 2 gün önce calvustan 100 küsür yavru aldım.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2008 23:14
Yumurta sarısını nasıl kurutup veriyosunuz. Malawiler için de uygun olur mu peki? Kaç balığa yumurta sarısını kurutp veriyosunuz?
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2008 15:34
Yumurta sarısını bir tepsiye iyice yayıp iki gün bekleyin aynı pul yemler gibi oluyor.Fakat suyu çok bulandırdığından haftada 1 balıkların 10-15 saniyede tüketeceği kadar atmanız yeter.Ben malavilerede kullanıyorum ve lepistes gibi sürekli yavru alıyorum herkeze tavsiye ederim.