Sabah sabah şoka girdim!
Öncelikle geçmi? olsun mustafa arkada?ym. Ben biraz bahsedilenlerden aksini dü?ünüyorum,akvaryumlarymdan ikisi yattygym odada oldugu için ses yapmamasy için gece iç filitrelerimi kapatyyorum,ben balyklaryn havasyz kalmaya ba?ladyklarynda su üzerinden solunum yaptyklaryny birçok kez gözlemledim ama bu daha amatör dönemlerimde idi,yani bir gece havasyzlyk ile hiçbir?ey olmaz. Dedigim gibi ben her gece kapatyyorum ve hiçbir sorun olmuyor. Motorun yandygyndan bahsetmi?siniz,bana kalyrsa sorun motor yandygynda suya zararly bir salynym yapmy? olma ihtimalinden diye dü?ünüyorum. Çünkü bir gecelik havasyzlyk yada filitre temizligi ile ani ölümlerin olmayacagyny sizlerde bilirsiniz. Tekrar GEÇMY? OLSUN. |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
gecmis olsun
cok uzuldum:(
Çok geçmi? olsun Mustafa bey, Bende geçen hafta sonu 3 calvus'umu kaybetmi?tim. Sanyrym herkez neler hisseteginizi anlyyor, fakat kaybynyz çok fazla. Tekrar olmamasy dile?iyle.
Nazar duasy asyn akvaryumlarynyza. Nazara bende inanyrym.
Saygylar...
Valla Mustafa Bey ne diyece?imi bilemiyorum. Geçmi? olsun. Hem forumdan arkada?ymyzsynyz arty Antalya'dan arkada?ymyzsynyz. Yki kat daha fazla üzüldüm. Dilerim böyle bir?eyle bir daha kar?yla?mazsynyz.
Saygylarymla...
Arkadasim büyük büyük geçmis olsun. Bu kadar ani bir sekilde birsürü baligin ölümü çok kötü bir durum. Insallah bir daha böyle birsey yasamassin.
Daha fazla seyler yazardim ama bende senin gibi sok oldum su anda hiçbirsey aklima gelmiyor.
Bende nazara inanirim çünkü bu bilimsel olarak kanitlanmis birsey. Nazar, bazi insanlarin gözlerinden nüfuz eden tanimlanamayan bir güçtür.
Saygilarimla,