Sajica ve Meeki
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 20:43
Herkese merhabalar. Haftasonu edindiğim meeki ve sajica mı tanıtmak istedim. Fotoğraf çekmekte başarılı değilim. Bu yüzden görüntü kalitesi için özür dilerim. Tank arkadaşları plati, endlers ve molilerdir. Benim tercihim değiller ve yakın zamanda tanktan gidicekler.
Meeki yi Cenk le beraber aldık. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorum. O olmasaydı, önünden defalarca geçmeme rağmen farkedemediğim bu balığı alamazdım.
Meeki
Sajica
Genel
Meeki yi Cenk le beraber aldık. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorum. O olmasaydı, önünden defalarca geçmeme rağmen farkedemediğim bu balığı alamazdım.
Meeki
Sajica
Genel
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 20:46
Yasin asıl ben teşekkür ederim , gerçekten çok güzel vakit geçirdik Meekiyi canlı görmüş biri olarak gerçekten çok çok güzel bir yavru büyüdüğünde harika bir forma sahip olacağından kuşkum yok . Sajicada gerçekten çok güzelmiş , maviş maviş gözleriyle çok beğendim . Ellerine sağlık usta , hepsine kocaman maşallah ...
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 20:49
Yasin tebrik ederim kardeşim. Sajica' da ateş ağız' da çok güzel. Köklerin dizilimi güzel olmuş gerçekten. Akvaryumu biraz daha loş yaparsan daha büyüleyici bir hal alacaktır. Tekrar tebrikler.
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 21:12
[QUOTE=canerbalıkcı]Yasin tebrik ederim kardeşim. Sajica' da ateş ağız' da çok güzel. Köklerin dizilimi güzel olmuş gerçekten. Akvaryumu biraz daha loş yaparsan daha büyüleyici bir hal alacaktır. Tekrar tebrikler.[/QUOTE]
Loş ışık var Caner. Fazla loş olduğundan makina net çekmiyor. Yani ben beceremiyorum. Fikir vermesi açısından ;
5w sarı ampul
Loş ışık var Caner. Fazla loş olduğundan makina net çekmiyor. Yani ben beceremiyorum. Fikir vermesi açısından ;
5w sarı ampul
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 21:22
Sajicanız cok güzelmiş bu arada erkek bir sajica hayranı olaraktan gerçekten çok iyi bir tercih yapmışınız 120 lt bir çiftim var yumurta alıyorum fakat yavru alamadım henüz su değerlerini oturtmaya çalışıyorum inanın bakarken büyük zevk alıcagınız bi balık heleki kumu eşelemesi tavuk gibi didiklemesi müthiş bir zevk sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiyle. ilkergün 2009-09-29 21:24:10
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 22:43
Yaz öncesi aldığım Meeki 4 ayda çok güzel renkler vermeye başladı kısa zamanda sizin balığınızda çok güzel olacak görünüyor.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2009 22:18
Yasin tebrik ederim seni gayet güzel tank balık.Ben American'ı bıraktım sen başladın hayırlı olsun. Mbunaya adım attım artık...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2009 18:40
Yasin tankında balıklarında çok güzel.Meekilere karşı fobim oluştu artık ancak güzel bir meekin var,Sajicana zaten diyecek yok gözleride gerçekten etkileyici.Tebrikler,
ReallyÇevrim Dışı
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2009 15:39
Gayet güzel ve dengeli bir akvaryum olmuş. Kütük ve kaya sayısını arttırabilirsin. Moli ve platiler akvaryumda kalabilir, mahsuru yok.